2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم

الان 3ماه پریوده نشدم کلا

۳ ماه پیش هم فقط لکه بینی بود بعد کلا قط شد ک قط شد ک قط شد...

نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم      کاربرقدیمی ام
خب امپول میزدی پریودمیشدی

مجردم.

گف امپول نزن .

فقط قرص ال دی بخور

نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم      کاربرقدیمی ام
اهان.پس چجور من مجرد بودم برام نوشته بودن ک بزنم

نمیدونم.والا.

متخصص زنان ب من گفت عوارض داره نزن اصلا

میشه بیشتر توضیح بدی علت سردی رحم چیه گرمی بخورم حل میشه؟

تو پریودی سردی بخوری، و کلا رحمتو گرم نگه نداری سرد میشه 

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

تو پریودی سیاهدونه و عسل و دارچین قاطی کن بخور، اگه تو اقدامی تا تخمک گذاریت بخور، اگه تو اقدام نیستی هرروز بخور عالیه، تو پریودی حمام نرو حداقل سه روز اول، خودتو سعی کن نشوری، سردی نخوری، رحمتو بایه چیزی ببندی، کلا موقع ظرف شستن پیش بند ببند که لباست خیس نشه باعث سردی رحم میشه

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
تو پریودی سیاهدونه و عسل و دارچین قاطی کن بخور، اگه تو اقدامی تا تخمک گذاریت بخور، اگه تو اقدام نیست ...

اتفاقا دیروز سیاه دونه گرفتم مقدارشون چجوری باشه از اول پریودم بخورم تا 14 قاعدگیم؟ میخوام باردار بشم آخه

من کلا سردی می خورم همیشه تو پریود حموم میرم

واقعا راست می گی خیلی سردی بدنم زیاده

مرسی از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی فقط مقدارشم بی زحمت بهم می گی و اینکه چرا کل ماه رو نخورم ؟