2777
2789
عنوان

خانمای قری لطفا بیاین مشاوره بدبن

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست

پسره عشقش واقعی نیست چطور تو این همه سال به خانمش علاقه مند نشده به خاطر عشقش ولی الان با یکی ديگه وارد رابطه شده!!!

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیشتر از سردرگمی هرزه تشریف داره  اگه راست میگه عاشق اون خانمه چرا پاشده رفته با یکی دیه ...

روانشناسه هم همین بهش گفت گفت اگه اون دخترو دوست داری چرا با یکی دیگه وارد رابطه شدی

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
باور كردني نيس  مگه ميشه دختري باشه الان كه روزي ١٠٠دفعه بهش بگي برو نميخوامت باز ادامه بده

آره والا هست 

یکیو میشناسم شوهرش گفت نمیخوامت طلاقش داد الان بعد چن سال رفته به مرده گفت تو رو خدا منو دوباره عقد کن من دوستت دارم 😐😕

عرضی نیست...
عزیزم همینجا کم ندیدیم از این موارد.  اینم سوال از یه مشاوره  سوال کرده . دلیل نداره درو ...

نمبدونم والا من تو مخم نميگنجه كه يه نَفَر به خاطر حرف مردم تن به هر ذلت و خواري بده

خدایا شکرت 🙏🏻
باور كردني نيس  مگه ميشه دختري باشه الان كه روزي ١٠٠دفعه بهش بگي برو نميخوامت باز ادامه بده

والا خواهر من از برو نمی خوامت هم کارش گذشته شوهرش تنبل تشریف داره سرکار نمی ره تازه اعتیاد به شیشه هم داره زبونش هم یه متر دارازه 

با این همه وجنات شوهرش ،خواهرم میگه شوهر من نمونه س😐😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
مگه ادم چند بار ميخواد زندگي كنه كه عشق و تجربه نكنه  به خاطر حرف مردم خودشو يه عمر بدبخت ...

وصعیتش خیلی بده 

یع بچه ۳ ساله داره

با مادرشوهرش تو یه ساختمونه

شوهرش دو ساله از خونه رفته گفته من عاشق یکی دیگه شدم و تورو نمیخوام

مدام بهش پیام میده مسخرش میکنه و از قیافه و هیکلش ایراد میگیره بهش میگه طلاق بگیر

ولی این همچنان مونده

بهس گفتم طلاق بگیر میگه حتی به طلاق فکرم نمیکنم

نمیدونم چکار کنم براش

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
والا خواهر من از برو نمی خوامت هم کارش گذشته شوهرش تنبل تشریف داره سرکار نمی ره تازه اعتیاد به شیشه ...

عزیزم اینجا هم کم ندیدیم.

شوهرم هزار تا عیب داره بعد میگی به چه امیدی موندی میگه دوستش دارم.  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

آره كسي كه با پسر نوزده ساله ازدواج ميكنه،بيدي نيست كه با اين بادها بلرزه😑😑

حتما هست همچین موردی فاز اون خانومه را نمیدونم آقا که مشخصه داره حال خودشو میکنه     

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
چه مسخره  چه پسر بی عرضه بچه ننه ای  حالت تهوع گرفتم  خدا صبر بده به خانم

البته به نظرم بیشتر اون خانم که مونده تو همچین زندگیه ذلت  باری  تهوع اوره 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl