2777
2789
عنوان

خانمای قری لطفا بیاین مشاوره بدبن

334 بازدید | 35 پست

این یه متنه که از یه کانال مشاوره بر داش.تم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

با سلام آقایی هستم ۲۵ ساله که در سن ۱۸ سالگی عاشق دختری بودم که از نظر ظاهری و مذهبی با خانواده من متفاوت بود مادر من بدون اطلاع من به مادرش تماس گرفتن و کلی توهین کردن و اونها بدون اینکه به من بگن با من کات  کردن و دیگه جواب تلفن منو ندادن و بعد با اصرار خانواده با دختری ازدواج کردم که دختر خوبیه ولی من اصلا علاقه ایی به ایشون ندارم حدود ۶ ساله با هم ازدواج کردیم و سه ساله تو یه آپارتمان بسیار بزرگ جدا از هم می خوابیم هر چی بهش میگم دوستت ندارم دست بر دار نیست چون خانواده هامون مذهبی هستن اجازه طلاق نمیدن و حتی پدرم میگه بچه دار نشی از ارًث محرومت میکنم ولی من نمیخوام بخاطر پول بچه دار بشم چون اصلا زنمو نمیخوام بهش گفتم خونه و ماشین و پول میدم  با اینکه مهریه اش ۱۴ سکه است ... ولی کارایی میکنه که منو جذب کنه ولی نمیخوام مشاوره هم رفتیم فایده نداشته بعد چند سال عشقمو به تازگی دیدم و داستان رو براش گفتم گفت تا جدا نشی حتی حرف هم باهات نمی زنم الان من موندم چیکار کنم الانم فقط بخاطر فرار کردن از اون خونه با دختری وارد رابطه شدم و میخوام خونه بگیرم و با هم زندگی کنم تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون میشم خیلی سر در گمم  ...

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

حالا به نظرتون در همچین مواردی هم شورت قرمز جواب میده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا پسر آروم آروم آرومتر

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
حالا به نظرتون در همچین مواردی هم شورت قرمز جواب میده؟

نه دیگه اینجا فقط صورتی راه راه جواب میده😁

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
آقا پسر آروم آروم آرومتر

منظورت از آقاپسر به کیه دقیقا؟

باور كردني نيس  مگه ميشه دختري باشه الان كه روزي ١٠٠دفعه بهش بگي برو نميخوامت باز ادامه بده

اره یکی از دوستای من😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
با سلام آقایی هستم ۲۵ ساله که در سن ۱۸ سالگی عاشق دختری بودم که از نظر ظاهری و مذهبی با خانواده من م ...

این بیشتر از سردرگمی هرزه تشریف داره 

اگه راست میگه عاشق اون خانمه چرا پاشده رفته با یکی دیه   

خب وقتی حق و حقوق زنش رو کامل بده می تونه طلاقش بده دیگه خیلی راحت

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
منظورت از آقاپسر به کیه دقیقا؟

پسر ۲۵ ساله دیگه

باور كردني نيس  مگه ميشه دختري باشه الان كه روزي ١٠٠دفعه بهش بگي برو نميخوامت باز ادامه بده

عزیزم همینجا کم ندیدیم از این موارد. 

اینم سوال از یه مشاوره  سوال کرده .

دلیل نداره دروغ بگه