2777
2789
لاکت خشک شد بلاخره😅😅

😁😁لاک نزدم 

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز داخل شکمش پیاز نصف کنم بزارم؟

بله، پیاز و فلفل دلمه ای، هم خوش طعم میشه هم بوی زخم مرغ و کامل میگیره. من برای بریون اینکار و میکنم

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
من مرغ مزه دار کردم برا شام درسته بزارم تو فر..من نمک فلفل زرد چوبه پیاز زدم..کسی میتدنع کمکم کنه او ...

پوستشو گرفتی کامل؟من پوستشو میگیرم.اگه نگرفتی با چاقو خط بنداز خود گوشتشم مزه دار بشه...اگه بریون میخای کنی ک فک نکنم مواد بخاد...ولی گردوخالی نزار کشمش و زرشک و رب انار و ناردون م بزار با ادویه جات

گلو درد کوفتگی تب و لرز استرس زایمان,,کافیه یا بازم بگم😭😂😂

عزیزم انشالله بهتر میشی

و با سلامتی بچه تو بغلت میگیری

دعا کن منم مامان شم

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
من شوهرم برنج نباشه سیر نمیشه😶 تو خونه بابام که بودم نا ظخرا همیشه بدنج داشتیم شبا صد در صد نونی ...

منم بدونه برنج نمیتونم غذا بخورم،این خیلی بده،  

چاق نیستم ولی شکم دارم  

شما چطور شکم زدی؟

منم بدونه برنج نمیتونم غذا بخورم،این خیلی بده،     چاق نیستم ولی شکم دارم     ...

من بعد از زایمان دومم شکم آوردم. هفت هشت کیلو تا وزن ایده الم اضافه وزن دارم، چاق به نظر نمیام اما تپلم دیگه😁

از شنبه دارم کالری شماری میکنم ولی برا شکم باید حتما ورزشم کنارش باشه که فعلا حسش و ندارم🙄

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
خودت تو یه تاپیک گفتی منتظرم لاکم خشک شه ارایش کنم😐😐

امروز؟؟؟؟؟

نه بابا اشتباه میکنی عزیزم امروز نبوده

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫