2777
2789
خوراک بادمجون چیه

بادمجون رو سرخ میکنیم

بعد سیب زمینی و پیاز رو هم جدا سرخ میکنیم

تو یه تابه دیگه گوجه رو میذاریم بپزه بهش سیر و فلفل دلمه ای اصافه میکنیم

بعد همه مواد رو ده دقیقه با هم بخار پز میکنیم

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیرونم پسرمو اوردم گردش فکر نکنم ۸ونیم زودتر برم خونه شام چی درست کنم😟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
کشک بادمجون

هوس کردم😫

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
من موندم برنج پاستا چجوری شب میخورن بعضیا

من شوهرم برنج نباشه سیر نمیشه😶

تو خونه بابام که بودم نا ظخرا همیشه بدنج داشتیم شبا صد در صد نونی

تعجب میکردم کسی میگفت شام هم برنجی میخورن

الان خودم 7 ساله شبا برنج میذارم. شاید در هفته ی بار نونی. شوهرم ظهرا که سر کاره البته اکثرا ناهارشم برنجیه ولی میگه غذای خونه ی چیز دیگه س

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
من شوهرم برنج نباشه سیر نمیشه😶 تو خونه بابام که بودم نا ظخرا همیشه بدنج داشتیم شبا صد در صد نونی ...

شمالیه شوهرتون؟

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
من مرغ مزه دار کردم برا شام درسته بزارم تو فر..من نمک فلفل زرد چوبه پیاز زدم..کسی میتدنع کمکم کنه او ...

من تو ابلیمو پیاز زعفرون پودر یبر و فلفل دلمه میخوابونم. تو شکمش هم ی پااز نصف شده و فلفل دلنه میذارم. در حین پختم دو الی سه بار روش با قلمو کره و زعفران آب شده رو مال میکنم. عالی میشه دیگه😍

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.