2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن بلش ارزونتر در میاد من a20 و از اربیل عراق خرداد ماه خریدم ۲تومن در حالی که ایران ۳تومن بود ر ...

جدی؟ خرداد امسال؟

باید تو عراق از اربیل خرید گوشی انجام بدیم؟

کاروانهای زیارتی مگه اونجا هم میبرن؟

گارانتی هم داره.ماله من داشت دیگه نمیدونم والا ریجستری هم با پاسپورت ریجستریش کردم۴۵هزار

میدونم داره منظورم اینه که اگه خدایی نکرده خراب شد خیلی دردسره واسه یه گوشی پاشی بری عراق

جدی؟ خرداد امسال؟ باید تو عراق از اربیل خرید گوشی انجام بدیم؟ کاروانهای زیارتی مگه اونجا هم میبرن؟

نه عزیزم من از اربیل خریدم .شماکه میرین کربلا شاید همونجا هم داشته باشه

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم
اخه برا من ریسکه بعد چندسال میخوام گوشی بخرم!

والا چی بگم.من که تا الان دستمه خیلی راضی ام.کارت و ادرس و شماره تلفنشونم دارم.حتی اگه مشکلی هم پیش بیاد گفتم براتون میفرستم گفت باشه

نه عزیزم من از اربیل خریدم .شماکه میرین کربلا شاید همونجا هم داشته باشه

وای مرسی. پس من میرم دیجی کالا گوشی های سه تا سه ونیم رو نشون میکنم! توکل برخدا شاید اونجا دونیم دادن!

موقع خرید پول ایرانی قبول کردند؟ یا دلار میخوان

وای مرسی. پس من میرم دیجی کالا گوشی های سه تا سه ونیم رو نشون میکنم! توکل برخدا شاید اونجا دونیم داد ...

پول ایرانی کجا بود.

یه فلاسک ابجوش خریدیم ۴۰هزار

میدونم داره منظورم اینه که اگه خدایی نکرده خراب شد خیلی دردسره واسه یه گوشی پاشی بری عراق

من گفتم میفرستم براتون.پسرخاله مم اونجاست دیگه اگه احیانا مشکلی پیش بیاد میدم ببرتش

والا چی بگم.من که تا الان دستمه خیلی راضی ام.کارت و ادرس و شماره تلفنشونم دارم.حتی اگه مشکلی هم پیش ...

نه با اون دوستمون بودم که گفتن شیومی بخر. وگرنه منم قصدخریداز عراق دارم.

موقع خرید عربی حرف میزنن چطور متوجه شیم!