2777
2789
عنوان

شکاکی همسرم نسبت به من

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 106 پست
زمان بده،،، و خواهر خانومت بیار توضیح بده ک تو عمل انجام شده قرار گرفتید،،،،، 

اره باید اینکار و بکنم چون دارم داغون میشم مرسی از شما و همه بچه ها 

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یچیزیو نمیفهمم تو که میدونستی تو ماشین ردیاب و میکروفون هست پس چرا خودت به شوهرت نگفتی که دوس پس ...

یکی از دوستان پیشنهاد خوبی داد باید خواهرم و دوستش رو‌دعوت کنم و در همون مهمونی خرف شما رو بزنم راست میگی بخدا من اگه میخواستم خیانت کنم و دروغ بگم باید دقت میکردم پس همسرم منو میبخشه انشالله

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 
یعتی باهات سرد شده!! تو شنود ها جیزی نیست که به ضرر شما باشه؟؟ 

نه به هیچ عنوان . عزیزم من هر لحظه واقعا هر ثانیه عاشق همسرم هستم خیلی خیلی دوستش دارم پس هسچ موقع اینطور چیزی ممکن نیست و خیالم راحته 

یعتی باهات سرد شده!! تو شنود ها جیزی نیست که به ضرر شما باشه؟؟ 

فقط حرفش این هست که چرا اپل نگفتی که این آقا هم هست یا اون لحظه که به شما ملحق شد باید میگفتی . بخدا هسرم حق داره من غلط کردم اشتباه کردم

اونم تو ماشین شما نشست 

ازه متاسفانه فقط یکیار اون هم صندلی عقب نشستند

این اینستا هم دردسر شده مچ همه رو باز میکنه😩

اره ما هم هر اتفاقی واسه فامیل بیفته اول از استوریهاشون میفهمیم.  نامزدی عقد دوز دختراشون مدل جدید کارهاشون تک تک وعده های غذاییشون  دعواهاشون.  ولله 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
شما در جواب شوهرت چی گفتی ؟ واقعیت رو گفتی؟؟؟؟؟

اره واقعیت رو‌گفتم عزیزم 

همون زمان بهش بذه و شرمندگی،،،، حل میش آن شالله 

مرسی عزیزم

این اینستا هم دردسر شده مچ همه رو باز میکنه😩

هیچ عکسی باهاشون ننداختم 

ردیاب خودرو و‌ردیاب اشخاص برای مچگیری نیست ابزاری برای امینت اشخاص و خودرو‌هست در‌مقابل سرقت و زورگیری و خیلی مسائل دیگه قرار نیست کسی به کسی شک کن ردیاب بزاره داخل ماشین

ردیاب خودرو و‌ردیاب اشخاص برای مچگیری نیست ابزاری برای امینت اشخاص و خودرو‌هست در‌مقابل سرقت و ...

بله حرف شما رو‌قبول دارم واقعا اوناییکه مشکلی ندارند و ترسی ندارند واقعا ردیاب روی ماشین و وسایل نقلیه خیلی دستگاه خوبیه من همیشه از راه دور سرعت ماشین و میبینم و جای دقیق ماشین رو‌میبینم و خیلی امکانات بهتری داره نسبت به دزدگیر معمولی .... مرسی عزیزم

ردیاب مدل های مختلف داره. برای جلوگیری از سرقت، آدم ربایی، تجاوز، کنترل کودکان، جلوگیری از گم شدن سالمندان و افراد آلزایمری و خیلی فوایده دیگه.

که مدل های ردیاب گردنبندی ، ردیاب ساعتی ، ردیاب جیبی ، ردیاب کمربندی و.. برای اینجور افراد طراحی شده.

و ردیاب دزدگیر ، ردیاب خودرو ، ردیاب موتور ، ردیاب کامیون ، ردیاب دوچرخه ، ردیاب آهنربایی با باتری بالا ، ردیاب سیار و... برای انواع وسایل نقلیه و جلوگیری از سرقت اونها طراحی شده.

برای دیدن انواع مدل ها و کاراییشون به این سایت برید تا اطلاعات کامل کسب کنید.

kimkala.com یا تماس بگیرید اطلاعاتو بهتون بدن. 09120750932 - 02186081142

هر وسیله ای استفاده درست و نادرست داره. بستگی داره شما با چاقو آدم بکشید یا میوه پوست بکنید.

ممنون از نی نی سایت