2777
2789
عنوان

سقط جنین

582 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

تو شش هفته و یک روز افتادم رو لکه بینی قبلش هم بهم گفته بودن هماتوم دارم و باید استراحت مطلق باشم

موقع لکه بینی با دکترم تماس گرفتم گفت اشکالی نداره و عادیه اگر خونریزی در حد پریود بود سریع خودتو برسون بیمارستان 

تو شش هفته و پنج روز رفتم سونو واژینال بهم گفت سقط شده و فقط ۴ سی سی ازش باقیمونده که با سیکل پریودت از بین میره

اما من هنوز حالت های بارداری رو دارم و باورم نمیشه که سقط شده😭😭😭

ممکنه سونو اشتباه کرده باشه، هنوز نمیتونم باور کنم😭😭

بارداری قبلیمم خارج از رحم بود😭😭😭😭😭

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭😭

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

متاسفانه سقط شده.. منم با وجود خونریزی وسه تا سونو که گفتن سقطه.. تمام علاییم بارداریمو داشتم بعداز کورتاژ علایم بارداری نداشتم  دیگه... 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

تا چند ماه بعد از سقط هم ممکنه ویار و حالت های بارداری رو داشته باشی،سونوی واژینال خیلی درصد اشتباهش کمه،متاسفم

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !
الهی بمیرم برا دلت

خدا نکنه عزیزم😭

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
بله ممکنه .من برام پیش اومد 

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

عزیزم حتما حکمتی توش هست خودتو اذیت نکن.ب امید خدا باردار میشی باز ی نی نی توپولی میاری

خیلی سخته خیلیییی😭😭

الهی بگردمت  عزیزم مشکلی داره رحمت؟

نه گلم عکس رنگی و سونو و آزمایشام همه عالی بودن