2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم

320 بازدید | 21 پست

دیشب از بیرون. ک اومدیم سریع غذا درست کردم تا بچه بخوابونم دیگه غذا حاضر. باشه بچم رو. پام میخوابه به شوهرم گفتم گشنمه غذا حاضره بیار. تا باهم بخوریم گفت بچه رو. بزار پایین خودت پاشو. بهش گفتم میدونی بیدار. میشه سر. شد. میزارم گشنمه غذا بیار با هزار. بدبختی برا من اورد. برای خودش نیاورد. اومد کنار من خورد ماست میریخت تو قاشقم اصلا ی وضعی حالم بد. میشد اما هیچی نگفتم گفتم پاشو. غذا. بیار گفت بسته چقدر. میخوری اخرشم گوشیمو. گرفتم دستم کشید. از دستم اخرش عصبی شدم قهر کردم  الان هنوزم دارم حرص میخورم تمام گناهای چند. سال پیشش اومده جلو چشمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی شوهرت بود؟بچت نبود،؟😐😐😐چقد رفتاراش بچه گانست

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

چقدر بچگانه رفتار میکنید,,,, قرارم نیست با هر کاری میکنه بقول خودت بدیاش و گناهاش بیاد جلو چشمت,, اینجوری هیچ حس و عشقی بینتون نمیمونه,,, بیشتر به  خوبیاش فکر کن,,, بدیا رو بریز دور و فراموش کن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه رو میزاشتی رو پای شوهرت.... 

خدایی بعضی خانما رو فازشون و درک نمیکنم یعنی چی بزارم زمین بیدار میشه .... 

خب از قبل سفره مینداختی پیشت آماده میگفتی فقط شوهرت قابلمه بیاره اونجا قشنگ میکشیدی میخوردین ..

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
بچه رو میزاشتی رو پای شوهرت....  خدایی بعضی خانما رو فازشون و درک نمیکنم یعنی چی بزارم زمین بی ...

عزیزم میگه پام درد. میاد. بچه رو. پام باشه بعدشم یک شب اون حاضر. میکرد چی میشد

بچه رو میزاشتی رو پای شوهرت....  خدایی بعضی خانما رو فازشون و درک نمیکنم یعنی چی بزارم زمین بی ...

مگه هميشه بايد زن آماده كنه خوب يه بارم شوهرش غذاراآماده ميكرد اين همه بحث نداشت 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
هرکی فهمید برای منم توضیح بده    

از بیرون اومدن شوهرش غذا اورده برا زنش بعد تو قاشق خانوم ماست خورده خانوم حالش بد شده

بعد گفته باز برام بیار شوهرش گفته بسه دیگه زیادی خوردی

بعد قهر کردن😐😐😐

عزیزم میگه پام درد. میاد. بچه رو. پام باشه بعدشم یک شب اون حاضر. میکرد چی میشد

چقد نقطه ميزاري

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين