2777
2789
عنوان

دکوری میز جلو مبلی

6095 بازدید | 19 پست

سلام خانم های عزیز و گل یه مشورت میخاستم باهاتون بکنم..میز جلو مبلی من چوبی رنگ قهوه ای ساده هست (برای چیدمان جهیزیه هست سوالم) برای دکوری روش من این شیرینی خوری و گذاتشم ..بنظرتون شیک هست؟ یا گلدون یا یه دکوری دیگه بگیرم..چیدمان خونم اسپرته مبل های اسپرت دارم (عکس خونمو ندارم الان متاسفانه) بعد اینکه حتما باید رومیزی بندازم یا نیازی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اسپرته که نه این بهشون نمیاد یه چیز ساده بزار

میشه عکس بزاری؟ مثلا چی بزارم؟ جا شمعی اسپرت دارم روی اینه قدی گذاشتم..روی میز غذا خوری هم یه اردور خوری رنگی رنگی ساده گذاشتم رو این میز و نمیدونم

واسه میز جلو مبلی من ترکیب جاشمعی+گلدون+دو سه تا کتاب رو خیلی دوست دارم میتونی تو گوگل سرچ کنی coffe ...

یه کتابخونه درست کردم گذاشتم تو پذیراییم توش کتاب چیدم ..رو میزمم کتاب بذارم یکم شلوغ میشه انگار..جا شمعیمم رو اینه قدیم گذاشتم ..اگه عکس یا ایده داری برام بزار مرسی...فقط زیاد گرون نباشه 😂

میشه عکس بزاری؟ مثلا چی بزارم؟ جا شمعی اسپرت دارم روی اینه قدی گذاشتم..روی میز غذا خوری هم یه اردور ...

والا عکس  ندارم امامعمولا یه گلدون ساده چون روی میز بزرگ جلو مبلی معمولا پر میشه با شکلات خوریوظرفای آجیلو هله هوله واین داستانا

ب نیابت ازحاجت وامواتتون چله زیارت عاشورا ودعاتوسل میخونم وهزینه هم ۱۰۰میگیرم خواسی بگو گلم روش حقشناس هم روزی۱۰حشرهم ۱۰۰مزمل۸۰تروخداخواسین بگین بخدا منم گرفتارم خیرببینین الهی ایشالله هیچ گره ای باز نشده نداشته باشین
بستن
 چهل روز به نیابتتون دعاتوسل میخونم۷۰میگیرم خواسین بگین چون گرفتاری مالی دارم نیازمندم ممنونم التماس دعازیارت چله عاشورا۱۰۰ چله حقشناس۴۰۰ چله یس۱۲۰ چله رحمن۱۰۰ چله حشر۱۰۰