2777
2789
عنوان

مدتهاست شبا تا صبح از غم و غصه خوابم نمیبره 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 27 پست
عججججب شما عزاى اتفاقاى نيفتاده رو از قبل ميگيرى؟

خب یه سری اتفاقا افتاده از قبل که دیگه ظرفیتم تموم شده باورت نمیشه اصلا ضعیف نیستم چند دقیقه پیش مثل دیوونه ها فکر خودکشی زد به سرم پا شدم رفتم دوش گرفتم با خودم گفتم چرا انقد ضعیف شدم چی شده چی داره به سرم میاد الان اگه از دور زندگی من رو ببینی اصلا این تصورات رو از من ندارین همه منو با اعتماد به نفس و قوی خطاب میکنن ولی به خدا دارم پودر میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه سری اتفاقا افتاده از قبل که دیگه ظرفیتم تموم شده باورت نمیشه اصلا ضعیف نیستم چند دقیقه پیش مثل ...

مشكل چيه؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
مشكل چيه؟

دائم بهم میگه تو زن نیستی اژدهایی بیشتر اوقات خونه نیس خسته شدم از تنهایی همیشه ازم ایراد میگیره واقعا نمیدونم چکار کنم دیگه نمیتونم به سازش برقصم دلم میخواد آرامش داشته باشم 

دائم بهم میگه تو زن نیستی اژدهایی بیشتر اوقات خونه نیس خسته شدم از تنهایی همیشه ازم ایراد میگیره واق ...

منظورش از اژدها چيه؟بچه نداريد؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
دخترم هشت سالشه تقریبا 

كاش ميتونستم كمكت كنم

جز دعا واسه حال خوبت كار ديگه اى از دستم بر نمياد

كاش ميتونستم كمكت كنم جز دعا واسه حال خوبت كار ديگه اى از دستم بر نمياد

مرسی همین که چنتا پست جواب دادی همینقدرم خوبه دیگه ببین چقدر تنهام که چنسال پیش موقع عضویت اسممو گذاشتم تنهاترین (تنهایی به منظور واقعی منظورمه وگرنه دوست و رفیق و زیاد دارم)

مرسی همین که چنتا پست جواب دادی همینقدرم خوبه دیگه ببین چقدر تنهام که چنسال پیش موقع عضویت اسممو گذا ...

الهى بگردم♥️😢