2777
2789

سلام مامانای خوشگل☺☺🤗🤗🤗

مامانا من دختر اولم ۲۰ ماهشه منم ۵ ماهه حاملم ینی بچم ۴ ماه دیگه بدنیا میاد

دخترم خیلی حسودی میکنه ب بچه های اطراف مثلا یکی لباسش رو برداره یا یه بچه دیگه بیاد بغل من یا باباش زود میاد هلش میده و گریه

من خیلی نگرانم ب خواهرش هم حسودی کنه و اذیتش کنه

خانومایی که تجربه داشتین یا اطلاعاتی در این مورد دارین میشه بگین از الان چیکار کنم تا باهاس دوست باشه و تا حدی از حسودیش کمتر بشه؟ 

بهش یاد دادم میاد شکممو میبوسه و ناز میکنه بهش میگم آبجی میخواد بیاد  باهات بازی کن

ب جز اینا چه راه هایی دارین ؟؟

میشه کمکم کنین یه دنیا ممنونم ازتون☺️☺️❤️❤️❤️☺️

مبارکه...😍😍😍

فکرای مثبت کن... از خواهرش و اینکه نی نی میاد خیبی تعریف کن.روز زایمان یه چیزی که دختر بزرگت دوست داره بخر بدون اینکه بدونه مثلا بگو خواهرت تو شکم من از من پرسید و گفت به آبجیم بگید از این دنیا چی براش هدیه بیارم...بعد اون هدیرو روز زایمان بهش بدین از طرف نی نی.‌.

بفد زایمانم هوای دختر ۲۰ماهتونو بیشتر داشته باشید به مرور خوب میشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من دخترم ١٢سالشه االان ٣ماهمه حتى به أسمى كه مىخوايم براش بزاريم كه ازخودش قشنگ ترنباشه حسودى مىكنه 😂ماله شما كه ديگه طفلى خيلى كوچولوهه طبيعيه اما همبازياي خوبى مىشن ماله هم 😊

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

وقتی دخمل کوچولو دنیا اومد زمانی که خواستین وارد خونه بشین یه اسباب بازی قشنگ چیزی که دوست داره براش بیارین بگین اینو خواهرت برات گرفته

به همه سفارش کنین وقتی میان دیدنی یا میرین جایی اول دختر بزرگت رو بغل و بوس کنن بعد از ۵ دقیقه بیان سراغ کوچیک

به باباش بگو وقتی از سر کار میاد سراغ کوچولو نره ۱ ساعت فقط با دختر بزرگت بازی کنه بعد باهم برن بغلش کنن

خلاصه کاملا مرکز توجه فقط دختر بزرگت باشه

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست