2777
2789
عنوان

گرفتن مهریه

204 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستم داره از شوهرش تلاق میگیره . مهریه اش 1000 سکه است . شوهرش خونه داره ماشین داره و یک خونه ارثی از پدرش ارث برده . خونه و ماشین را میتونه ازش بگیره که نسبت به 1000 تا سکه رقمی نمیشه ...... ولی اون خونه ارثی را طی یک وکالتنامه بلاازل حدود ده سال پیش به مادرش داده ولی سند بنامش هست آیا میشه اون را هم گرفت

بسشه دیگ خونه و ماشین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

۱۱۰ تا مگه نمیدن فقط عشقم؟؟؟

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینام بتونه از چنگش در بیاره هنر کرده

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

خونه ارثی رو نمی تونه بگیره  

خونه خودش هم از مستثنیات دین است

اما ماشینش رو می تونه بگیره .

اگر چند خط موبابل داره بجز  یکیشون بقیه رو می تونه بگیره 

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s
خونه ارثی رو نمی تونه بگیره   خونه خودش هم از مستثنیات دین است اما ماشینش رو می تونه بگیره . ...

سلام ببخشید الان قانونی چقدر مهریه تعلق میگیره به زن؟

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
سلام ببخشید الان قانونی چقدر مهریه تعلق میگیره به زن؟

الان قانونی همه مهریه به زن تعلق می گیره .

منتها اگر تا ۱۱۰ سکه مهریه باشه و شوهر نداشته باشه بده مرد رو زندانی می کنن .

اگر بیشتر از ۱۱۰ سکه مهریه باشه و شوهر نداشته باشه بده و درخواست اعسار بده زندانیش نمی کنن ولی پیش پرداخت رو اگر نده زندانی میشه .

در کل مشکل خاصی پیش نیامده در قانون و همچنان خانم  تا صد ساله دیگه مالی از شوهرشون بدست بیارن می تونن به دادگاه معرفی کنن تا از اون مال مهریه پرداخت بشه

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s