2777
2789

عمل سختی و نقاهت بعد از عمل خیلی مهمه، مریض به شدت به رسیدگی احتیاج داره مراقبت میخواد خوراکش باید خیلی رعایت بشه، تازه اگر بیمار دیابت هم داشته باشه شرایط خیلی سخت تر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قند خونشم بالا بود ولی اکیدا و اصلا و ابدا تو شهرستان جراحی نکنه دختر عمم تو بیمارستان درفول شهرستانه می گن پزشکیه اصلا بلد نیست جراحی کنه همه رو به کشتن می ده هیچ کسم نیست بهش بگه خرت به چنده ولی تهران  بیمارستان قلب و عروق خوبه کارشون

من پدرم تقریبا هشت سال پیش عمل کرد الان خدا روشکر خوبه

ولی بعد از عمل خونریزی کرد وانگار مجبور شد دوبار بیهوش بشه دکترا میگفتن از عوارض عمله طبیعیه!!

مراقبت بعدش داروها و تغذیه  و ورزش هست که دکتر بهتون میگه

ولی کلا بعد از عمل اینایی که دیدم تو اطرافیان یه مقداری افسردگی میگیرن

مادر بزرگم 70 سالش بود الان خوبه مشکلیم نداره ولی باید حتما جای خوبی عمل کنه ترجیحا تهران  بیما ...

خداحفظش کنه❤

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید
عمل سختی و نقاهت بعد از عمل خیلی مهمه، مریض به شدت به رسیدگی احتیاج داره مراقبت میخواد خوراکش باید خ ...

مرسی گلم ازت😍

من پدرم تقریبا هشت سال پیش عمل کرد الان خدا روشکر خوبه ولی بعد از عمل خونریزی کرد وانگار مجبور شد د ...

خداحفظشون کنه.مرسی ازراهنماییت😍

من زنداییم  انجام داده بعد از عمل دو شب تو سی سی یو بود بعدشم دوشب تو بخش و مرخص شدن.روز عمل ۵.۶ ساعت بعد بهش آبمیوه دادن از روز بعدشم چلو کباب دادن خیلیم حالش خوب بود میخورد و میخوابید فردای عمل رفتیم عیادت زنداییم سرم تو دستش اومد نشست دم در سی سی یو کلی باهامون حرف زدو دست تکون داد اصلا سخت نیست 

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
من زنداییم  انجام داده بعد از عمل دو شب تو سی سی یو بود بعدشم دوشب تو بخش و مرخص شدن.روز عمل ۵. ...

خداروشکرعزیزم...مرسی😍