2789

من تعريف جفتشونمً شنيدم خواهرم پيش فكور سزارين كرده كه خيلي خيلي راضي هست منم الان پيش خانم سيد مدني ميرم كه تعزيف ايشونم زياااااااد شنيدمً

هر كدوم راحتري برو 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
من تعريف جفتشونمً شنيدم خواهرم پيش فكور سزارين كرده كه خيلي خيلي راضي هست منم الان پيش خانم سيد مدني ...

من از عمل خیلی ترس داارم .میخوام یطوری باشه که زودتر سرپاشم چون کسی رم ندارم کمکم باشه. نمیدونم عمل کدومش بهتره 

چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از عمل خیلی ترس داارم .میخوام یطوری باشه که زودتر سرپاشم چون کسی رم ندارم کمکم باشه. نمیدون ...

هر دوتا عاليهههههه 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.