2777
2789
عنوان

حرکت جنین در25هفتگی

14357 بازدید | 135 پست

سلام مامان ها چندروزه حرکت دخترم کم شده مثلا به زور شیرینی خوردن یکم تکون میخوره ودوباره جمع میشه یه گوشه خیلی نگرانم سه روز پیش رفتم وصدای قلبش گوش دادم ولی الان بازم همونجوری کسی بوده نینیش اینجوری باشه تواین هفته ها تو روخدا کمک کنید خیلی نگرانم😭😭😭

منم امروز وارد 25هفته شدم.جنین روز ب روز داره ب وزنش اضاف میشه جاش تنگ تر میشه کمتر میتونه تکون بخوره.تکون مبخوره ولی گاهی اوقات اونقدر یواشه ک مادر متوجه نمیشه بخاطر لایه های چربی شکم.نگران نباش

شاید طفطی خواب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز وارد 25هفته شدم.جنین روز ب روز داره ب وزنش اضاف میشه جاش تنگ تر میشه کمتر میتونه تکون بخور ...

خیلی میترسم اخه اینقد ضربه هاش شدید بود ک از رو شکمم مشخص بود ولی الان مث یه نبض فقط

منم دقیق یادم نیست کدوم هفته بود .ولی قبل هفته سی چند روز احساس میکردم جنین حرکت نمیکنه .رفتم دکتر صدای قلبشو شنیدم .حتی سونو رفتم دکتر گفت حرکت میکنه ولی من از استرس اصلا احساس نمی کردم.

شما هم نگران نباش .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
منم دقیق یادم نیست کدوم هفته بود .ولی قبل هفته سی چند روز احساس میکردم جنین حرکت نمیکنه .رفتم دکتر ص ...

از شانسم دکترم هم نیست اگ تا فردا پسفردا بهترنشدم منم یه سر میرم سونو ببینم چشه این فسقلی

فقط سالم باشه دیگه هیچی برام مهم نیست

ان شاالله سالم هست .این نگرانیها هم طبیعیه 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
سلام خانومها یه سوال دارم من هجده هفته رفتم انومالی ولی ازمایش خون ندادم باید ازمایش خون هم میدادم ی ...

سلام عزیزم اگ غربالگری اول مشکلی نداشتی دومی نیازنیست منم فقط انومالی رو انجام دادم همین

سلام عزیزم اگ غربالگری اول مشکلی نداشتی دومی نیازنیست منم فقط انومالی رو انجام دادم همین

ان نی هم سونو هم ازمایشش خوب بود مشکلی نبود... ولی هجده هفته فقط امومالی انجام دادم سونو...... ازمایش خون ندادم نگران شدم گفتم نکنه باید بدم من خبر ندارم.....

موز خرما شیر گردو میکس کن بخور بخواب چپ حرکت میکنه .... منم شده گاهی یک روز حرکت نکرده بعد فردا حرکت کرده اگه سه روز شد حرکت نکرد نگران شو