2777
2789

خود حرم تو ی صحن هاشو پارک بازی و... داره

از خادمینش بپرس بت میگن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دکتر بازیما رفتیم که بچه هام خیلی دوست داشتن پارک ملتش رو اصلا نرین که افتضاحه بخاطر طرحی که روش ...

چه طرحی جریان چیه

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
چه طرحی جریان چیه

توی خرداد که اینجوری بود

میگفت ۳۰ تومن ورودی

حالا چه ۳ساله

چه ۹۰ ساله

چه بخوای بازی کنی

چه تماشا

در عوض داخل واسه دستگاهها دیگه پول نمیدین

اما نصف دستگاهها خاموش

اونایی هم که فعال بودن بشددددت شلووووع

چون مردم میخواستن ۳۰ تومنشو جبران کنن

چندبار چندبار توی صفها می ایستادن

ابرده زشک چالیدره وکیل اباد پارک بانوان ریحانه

مرسی "0014"جون  خیلی مفید بودن.این یکیا رو اصلا نشنیده بودم البته زشک شنیده بودم فکرکنم دشت و طبیعته نه؟

هر سحر نور می آید..
مرسی "0014"جون  خیلی مفید بودن.این یکیا رو اصلا نشنیده بودم البته زشک شنیده بودم فکرکنم دشت و ط ...

اره عزیزم رود خونه داره

البته هفت حوض هم هست واز جاهای دیدنی آرامگاه فردوسی هم دیدنی و قشنگه و اطراف مشهد قدمگاه امام رضا هم دیدنی و زیارتیه

ما دکتر بازیما رفتیم که بچه هام خیلی دوست داشتن پارک ملتش رو اصلا نرین که افتضاحه بخاطر طرحی که روش ...

دکتر بازیما؟چه جالب مرسی هاجربانو جون🌹

هر سحر نور می آید..
اره عزیزم رود خونه داره البته هفت حوض هم هست واز جاهای دیدنی آرامگاه فردوسی هم دیدنی و قشنگه و اطرا ...

هفت حوض و فردوسی و قدمگاه؟به به.خیلی جاهای خوبی معرفی کردی عزیزم اهل مشهدی؟ممنون مهربون

هر سحر نور می آید..
توی خرداد که اینجوری بود میگفت ۳۰ تومن ورودی حالا چه ۳ساله چه ۹۰ ساله چه بخوای بازی کنی چه تماش ...

واقعا طرح 30 تومن ورودی؟خب اینطوری که همه چی بی نظم و آشفته..آخرش هم گرون افتاده پای آدم,هم صف و نوبتی و بحث و اینا😕دستگاههای جدید خوب و مفرحن ولی واقعا به این گرونی و زمان کم نوبرشو اوردن..تو خانه ی بازی برادرزاده کوچولوم گیرداد به بازی دستگاه صفحه مغناطیسیِ الکی که بلدم نبود بازیش کنه..یک دقیقه 5هزارت,دوبار پرت کرد گفت دیگه نمیخوام☺

هر سحر نور می آید..