2777
2789
عنوان

فلفل دلمه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاا میشه من ب شوخی گقتم😳😳

اره بخدا میشه

من دیروز ترشی لوبیا سبز ساده لوبیا سبز با سس گوجه و لیته بندری درست کردم داخل همممشونم دلمه ریختم

تازه اگ بیشتر داشتم ی ترشی فلفل دلمه جدا هم درست میکردم با سس گوجه و سیر و فلفل فراااوااان

تا حالا درست نکردم چه جور درست میشه

پیاز داغ فراوون همراه مرغ پخته ریش شده وفلفل سرخ شده رو ادویه و رب سرخ شده در روغن میزنی یکمم آب مزغ میزنی میزاری تا جا بیفته وروغن بندازه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
اره بخدا میشه من دیروز ترشی لوبیا سبز ساده لوبیا سبز با سس گوجه و لیته بندری درست کردم داخل همممشون ...

ن باباااا ایول من خداییش بار اول میشنومم

استاتررر ترشیش کن

سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
اره بخدا میشه من دیروز ترشی لوبیا سبز ساده لوبیا سبز با سس گوجه و لیته بندری درست کردم داخل همممشون ...

چه جور درست میشه ترشیش  تک البته

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
پیاز داغ فراوون همراه مرغ پخته ریش شده وفلفل سرخ شده رو ادویه و رب سرخ شده در روغن میزنی یکمم آب مزغ ...

ممنون فلفل دلمه ایش چقدر باشه برا سه نفر

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
چه جور درست میشه ترشیش  تک البته

دلمه ها رو توشو خالی کن هر جور ک دوست داری خوردش کن چنتا فلفل تند و چنتا حبه سیر رو بریز داخل شیشه و ادویه ترشی بریز روش و آب و نمک و سرکه ک قبلا جوشوندی و خنک شده رو بریز روش و درب شیشه رو ببند بزار داخل کابینت بعد یکی دو هفته رسیده و خوشمزه میشه

فقققط دلمه ها و سیر و فلفل  و داخل شیشه خشک باشن