سلامـمن دوقلو باردارم یه شمکلی واسم پیش اومد دوسه هفتس کارم شده حرص خوردنو گریه کردن الان استرس دارمو فکرو خیال میگم ممکنه بخاطر این گریه ها و استرسو ناراحتی من بچه هام اوتیسمی بشن؟
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
منم تو بارداریم همش استرس داشتم و گریه میکردم از وقتی دخترم دنیا اومده تا الانکه دو ماهشه پدرم و دراورده از بس ناآرومه و گریه میکنه.تو رو خدا گریه نکن وگرنه بیچاره میشی