2777
2789
عنوان

اوتیسم؟؟؟

264 بازدید | 15 پست

سلامـمن دوقلو باردارم یه شمکلی واسم پیش اومد دوسه هفتس کارم شده حرص خوردنو گریه کردن الان استرس دارمو فکرو خیال میگم ممکنه بخاطر این گریه ها و استرسو ناراحتی من بچه هام اوتیسمی بشن؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي بعيد ميدونم

ولي باعث ميشه بچه هاي ناآروم و بي تابي داشته باشي

آرامشتو حفظ كن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خب عزیزم بخاطر بچه هاتم شده بی خیال باش کمترین ضررش اینه ک بچه هات نااروم و شیطون میشن منم استرس داشتم تو بارداری بچم همش گریه میکرد طاقتم تموم شده بود الانم ک بزرگتره حسابی شیطونی میکنه

خيلي بعيد ميدونم ولي باعث ميشه بچه هاي ناآروم و بي تابي داشته باشي آرامشتو حفظ كن

بیچاره ها😞خدا باعثو بانیشو لعنت کنه بگو امین

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
خب عزیزم بخاطر بچه هاتم شده بی خیال باش کمترین ضررش اینه ک بچه هات نااروم و شیطون میشن منم استرس داش ...

وای واسه من دوتان یعنی از پسشون برنمیام؟😨

منم تو بارداریم همش استرس داشتم و گریه میکردم از وقتی دخترم دنیا اومده تا الانکه دو ماهشه پدرم و دراورده از بس ناآرومه و گریه میکنه.تو رو خدا گریه نکن وگرنه بیچاره میشی

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
منم تو بارداریم همش استرس داشتم و گریه میکردم از وقتی دخترم دنیا اومده تا الانکه دو ماهشه پدرم و درا ...

نمیشد گریه نکنم سه هفتس کارم اینه دیروز ک دیگ در حد مرگ رفتم اینقد ک دیگ ترسیدم رفتم دکتر صدلی قلبشونو بشنوم

نمیشد گریه نکنم سه هفتس کارم اینه دیروز ک دیگ در حد مرگ رفتم اینقد ک دیگ ترسیدم رفتم دکتر صدلی قلبشو ...

سعی کن آروم باشی بچه هات گناه دارن به این فک کن وقتی تو گریه میکنی اونا هم عصبی میشن

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍