2777
2789
خب چرا ميپري بعش كه بعدش بري منت كشي؟؟ توهم شوخي شوخي حرفاتو بزن بهش

همین دیگه میگم دوست دارم سکوت کنم اون لحظه و باهاش حرف نزنم تا عصبانیتم بخوابه بعد باهاش صحبت کنم ولی نمیذاره رو اعصابم راه میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق کیلو چند !!! از ما دیگه گذشت اینقد درگیر زندگی و بچه داری شدیم عشق یادمون رفت فقط احترام همو نگه ...

احترام خیلی مهمه ما عاشقیم ولی اصن احترام بینمون نمونده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
بگو عزیزم 

من دیروز فهمیدم باردارم 

اخرین پریودیم ۲۳ماه قبل بود 

الان چند هفته ام میشه؟؟؟

تیکرم درسته ؟؟

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
خب حالا اختلاف نظر هر از گاهی پیش میاد

اخه اختلاف نظر هم پیش بیاد قهر نباید کرد ... باید مث ادم بشینه حرف بزنه بگه چشه چی میخواد ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

من اگه کاریو بخواد انجام بدم اما نتونم قهر میکنه بعدا انجام میدم از دلش در میاد اما اگه واقعا نخام بحرفش گوش بدم خودش بعد ی مدت میگه دلم تنگ شده دوس ندادم قهر بمونم😂

اخه اختلاف نظر هم پیش بیاد قهر نباید کرد ... باید مث ادم بشینه حرف بزنه بگه چشه چی میخواد ... 

از نظر من اینایی که داریم میگیم قهر نیست دلخوریه بیشتر از یه روزم طول نمیکشه قهر حالت خفنشه🤣

درسته اما بعضی وقتا لجباز میشه  انتظار داره حتما هر چی اونـ میگه بشه