زهره__هستم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 198 عنوان پف پشت چشم و پلک 134 بازدید | 7 پست سلام بچه ها من مدل پشت چشمم جوریه که پف داره و خیلی دوس دارم کشیده باشهدرمان دائمیش فقط جراحیه؟میشه راهنماییم کنین چیکار باید کنم و قیمتش چجوریه؟ سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟ 1398/06/24 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 قشنگه که خیلیارو دیدم پف داره پشت پلکشون اما قشنگه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
زهره__هستم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 198 قشنگه که خیلیارو دیدم پف داره پشت پلکشون اما قشنگه منظورم استخون پلک نیستاپایینتر استخون پلک منظورمه سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟
زهره__هستم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 198 میشه لطفا کمکم کنین😭 سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 من اصلا درموردش نمیدونم گلم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
زهره__هستم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 198 من اصلا درموردش نمیدونم گلم مرسی عزیزم😘 سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟
72silvermoon عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 989 پف شدیددددد؟خب جراحی کن.همسایمون سال۹۷ جراحی کرد.حدود ۴ت شد