2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک

456 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان..من ۷ساله ناباروری دارم تمام راههای درمانی رو هم رفتم بی نتیجه....حالا آخرین پریودم ۴مرداد بوده باتمام مشکلاتم همیشه پریودم سر موقع بوده و۲۸روزه بوده اما الان از ۴مرداد پریود نشدم دوتا بی بیچک گذاشتم بعد یکساعت هاله کمرنگ انداختن

اینم بگم وقتی وسیله سنگین بر میدارم چند قطره خون میاد بعدش قطع میشه 

یا روی شکم میخابم چند قطره خون میاد بعد قطع میشه...چیکار کنم کسی بوده اینجوری...مطمعنم که باردار نیستم

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

چرا پیش دکترت نمیری؟

علت ناباروریت چی بوده

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی این ۷سال از بس آزمایشم منفی بوده نرفتم آزمایش  فقط بی بی مدیکور گذاشتم که بعد یکساعت هاله انداختن که اونم منفیه چون جلدش نوشته بعد ده دقیقه کاذبه

شاید باشی عزیزم برو آزمایشگاه کار نکن فعلا 

اگه باشم بعد دوماه یعنی بی بیچک نمیخاد پررنگ بشه؟فکر نمیکنم

من از یکی شنیدم نزدیک چها ماهش بوده   چاق بوده پریوداش هم نلمنظم بده

باردار شده خبر نداشته

همش بیبی چک میزاشته منفی میومده   اونم بیخیال  دریغ از اینکه چهار ماهه بارداره

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
منم بارداری دومم بعد یه هفته هاله کمرنگ بعد چند ساعت انداخت  البته تو ماه دوم سقط شد  خو ...

پس برام دعا کنسد باشم

من از یکی شنیدم نزدیک چها ماهش بوده   چاق بوده پریوداش هم نلمنظم بده باردار شده خبر نداشته هم ...

نمیدونم بخدا از آزمایش دادن خسته شدم اما فردا میرم پناه برخدا شاید خدا وامام حسین توی این ماه حاجتمو بدن