2777
2789

واااای دلم خاست

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی سیر فراوان ،برنج خوب پخته شده ،نخود ،یه ذره نعناع داغ واسه تزیین ،دوغ ترش، انقدر هم بزن تا نبر ه و جوش بیاد بعد برنج پخته و سبزی و نخود پخته اضافه کن‌

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

خوددی نوش جونت فقط پشت بندش یه چیز شیرینم بخور افت فشار نداشته باشی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

به نام خدا 

اول مقداری برنج بریزید تو قابلمه بعد بسپرید بعد دو قاشق آرد بریزید فرق نمیکنه چه آردی نه زیاد باشه نه کم بستگی به مقدار دوغ بعد یه بطری دوغ بریزید زیرش رو زیاد کنید اونقودررررر هم بزنید تا قل قل کنه بعد دوغ بعدی و در آخر عدس نخود و لوبیا رو بریزید و آخر سر سبزی 

خواستید سیب زمینی خورد کنید بزنید همون اول با دوغ اول 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

برنج نیم دونه دوغ سبزی آشی نخود پخته شده سیر رنده شده بریز هم بزن بپزه 

اینم بقیه آش من ظهر پخته بودم البته برنجشو زیاد ریختم کمی سفت شده ولی خیلی خوشمزه  آش دوع اردبیل

خدایا شکرت 🙃

گلم ماست محلی داری اگه از اون بزن به مقدار لازم با یک دوغ پاکتی تا حدی که میخایی بعد ارد بزن تخم مرغ بزن همشون را قاطی کن بعد بزار تا جوش بیاد برنجش اضافه کن بعد سبزیش را بریز بعد نعناع هم بریز بعد بزار خوب بپزه نمک هم یادت نره  و سیر یادم رفت بگم  بعدم نخود پخته

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
سبزیشو بریز تو اب پخته بشه نخود لوبیا پخته اضافه کن بعد رشته .کشکشو بزن.پیاز داغ و نعناع داغم درست ک ...

مگه کشک میخواد ؟؟؟؟؟؟؟

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا