2777
2789
عنوان

کیا آندوسکپی انجام دادن

101 بازدید | 15 پست

سلام خانوما.بچه ها من این هفته اندوسکپی دارم از استرس دارم میمیرم.😭😭خیلی سخته؟با بی حسی کیا رفتن

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ بار رفتم هیچی نیست خیالت راحت

راس میگی خدا کنه🙁

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
هیچی نیست از دندون پزشکی رفتن خیلی راحتتره می خوابی بیدار میشی خلاص

این بیهوش نمیکنه بی حس میکنه

بستگی به دکترش داره. من که رفتم واقعا هیچی نفهمیدم. البته چون زیاد استرس داشتم، فقط گفتم بهم آرامبخش ...

به هوش بودی یا فقط بی حس؟

این بیهوش نمیکنه بی حس میکنه

اونم هیچی نیست 

خیلی راحته 

کلا آدم ترسویی هستم 

اما باور کن حاضرم ده بار دیگه اندو انجام بدم اما یه دندون پزشکی نرم

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
چه خبره امروز همه میخوان برن اندوسکوپی؟مشکلت چیه عزیزم؟خیالت راحت باشه اصلا سخت نیست

میخوام برم برای عمل اسلیو معده.قبلش باید آندو بدم