2777
2789

دختردایی من امسال کنکورقبول نشده وخیلی گریه وزاری میکنه منم بهش گفتم اصلا بهترکه قبول نشدی حالا فکرکن الان لیسانس گرفتی بیکارمیخوای چیکارفرصت برای درس زیاد برو یک هنرخوب یادبگیربرای خودت کسب درآمدکن وازاین حرفا حالا ازم میخوادکه چه هنری بره بهتره نمیدونم چطوری راهنمایی ایش کنم چون واقعا نمیدونم چه هنری آینده بهتری داره وبرای روحیش بهتره ممنون میشم راهنمایی ایم کنید.

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بره ناخن کار بشه اگر علاقه داره..کنارش درسم‌بخونه

یعنی واقعا فکر میکنید آدم درس میخونه فقط واسه کار کردن؟دانشگاه دید ادم و به زندگی عوض میکنه کلا..کلی پیشرفت میاره با خودش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

هنر ارايشي براي ي خانم خوبه!

عكاسي ياد بگيره عكاسي هم درامدش خوبه

لاين ارايشي ميكاپ كاشت ناخن مژه و غيره درامدشون عاليه

جااينكه پول كتاب و لباس و مداد و خرجا اضافي رو بده اموزش ببينه 

عزیزم هنر فقط بر میگرده به استعداد و علاقه خودش خودش چی دوس داره؟

نقاشی اش خوبه میگه خیاطی ام دوست دارم ولی کاری باشه توش دوخت ودوزداشته باشه میخوادولی خود خیاطی میگه نه 

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
خوب بشینه واسه سال دیگه بخونه

اصلا روحیه نداره میگه خیلی ذهنم خسته است 

به به بهریکلا آفرین چه خوب راهنماییش کردی دستت درد نکنه

واقعا بدراهنمایی کردم اخه برای درس که فرصت زیادالان که خیلی دانشگاهها پولی هستن نیازبه کنکورم ندارن واقعا خودم اگریکی اون زمان به من میگفت برو هنریادبگیرخیلی دعاش میکردم