2777
2789
عنوان

راه حل برای سریع باردارشدن

141 بازدید | 8 پست

یه سقط داشتم بعد دکترطب سنتی هم اینا رو بهم گفت بعدازسقطم رعایت کردم بایک بار اقدام باردار شدم:خوردن خاکشیر+ابجوش+عسل+کاسنی اول صبح به جای چای، مربای طبیعی باکره ی گاوی طبیعی، شیربرنج باگلاب+هل، حریربادام، اب وعسل، اب وشیره یانگور، شیرمحلی باگلاب وهل، پاچه گوسفند، قلم گاو، برنجت رو بامصلح بخور یعنی با شوید یا زیره یا سماق اینا رو روی برنج بریز تا سردیش رو بگیره، سیب رنده شده با گلاب، شربت بیدمشک، سنگ نمک بخر به جای نمک کارخونه ای قبل غذاسنگ نمک یکم بزار دهنت بعدش هم همین طور، مصرف غذای کارخونه ای ممنوع، شیر بادام، شیرموز شیرخرما شیرانبه شکرتاجایی که میتونی کمش کن شیرینی وکیک بیرون هم همینطورومصرف مرغ رو کم کن اب زیاد بخور ازگوشی ومودم ووایفای و... دوری کن لباس زیر نخی استفاده کنید واون رو بادست بشورین هرروزعوضش کنین وبه سبزی جات وسالاد اهمیت بدین قرص فولیک اسید روزی یکی فراموش نشه ابمیوه ی طبیعی رو خودتون درست کنین هرروز بخورین 

راستی شوهراتون هم باید شورت نخی بپوشن وشلوارتنگ نپوشن حتما شمام شلوار تنگ نپوشین مخصوصا ساپورت، شوهراتون هم گوشیشون رو تو شلوارشون نزارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون رب گوجه‌فرنگی ورب اناردرست کنین ازمواد کارخونه ای دوری کنین سوسیس و کالباس چایی پررنگ ترشی بهتره ممنوع باشه غذای مونده ممنوع حرص وجوش واسترس ممنوع

چه جالب ممنون

خواهش میکنم الان خوردن غذاهای کارخونه ای وفست فود وقرارگرفتن درمعرض امواج ورعایت نکردن بهداشت وپوشیدن لباسهای تنگ ومرغ های هورمونی ملت رو بدبخت کرده

خواهش میکنم الان خوردن غذاهای کارخونه ای وفست فود وقرارگرفتن درمعرض امواج ورعایت نکردن بهداشت وپوشید ...

حتما رعایت میکنم بعد این 

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰