2777
2789
عنوان

خانوما نظر بدین

96 بازدید | 15 پست

دختر هستم 20 سنمه که کار میکنم تو خونه حدودو یک ساعت 

میخام امسال برم دانشگاه رشته روانشناسی و در کنارش بخونم برای کنکور و پایم قوی هست

بنظرتون امکان پذیره یه رتبه خوب بیارم؟ 

ترم دومم میخام مرخصی بگیرم و حتما باید دانشگاه رو برم امسال

لطفا بهم بگین خیلی درگیره ذهنم ارامش ندارم😔

ببین از الان همزمان برا کنکور بخون. حتما میتونی منم سال اول رفتم دانشگاه آزاد حتی درسهای ترم ۱ باعث شد خیلی قوی بشم . ترم ۲ مرخصی گرفتم دولتی تهران قبول شدم. انقد خوب بود هرچی میخوندم میدیدم چقدر تو درسها قوی شدم. چون تکراری بود برام دیگه. رتبم تو رشته ریاضی سال اول ۶۸۰۰ بود سال دوم ۱۷۰۰

ببین از الان همزمان برا کنکور بخون. حتما میتونی منم سال اول رفتم دانشگاه آزاد حتی درسهای ترم ۱ باعث ...

اخه من رشتم تجربیه با روانشناسی جور درنمیاد 

بنظرتون وقت میکنم هم دانشگاه هم کنکور؟ 

یا تعداد واحد کم بردارم برا دانشگاه؟ 

یکم راهنماییم میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پزشکی میخوای بخونی؟ من رشتم کامپیوتر بود. پزشکی خیلس سخته ممکنه اگر بمونی خونه و بکوب بخونی بهتر باشه تا اینکه بری دانشگاه. من درسای دانشگاهم مرتبط بود رشته دانشگاه ازادم هم همین بود مثلا درس فیزیک و ریاضیش خیلی به کنکورم کمک کرد ذهنم باز شد ولی شما رشته هات غیر مرتبطن‌ . به نظرم اگه استعدادشو داری بمون خونه و برای پزشکی بخون نمیدونم نمره هات و رتبه شما چند بوده. آیا امکان دانشگاه آزااد رفتن رو داری؟ هزینش مشکل نیست؟ آخه سراسری قبولیش سخته خیلی خیلی سخته. حتما مشاوره تحصیلی برو. حیفه. 

اخه من رشتم تجربیه با روانشناسی جور درنمیاد  بنظرتون وقت میکنم هم دانشگاه هم کنکور؟  یا ...

منم تجربی بودم میخوام برا روانشناسی کنکور انسانی بدم 

تجربیا تعدادشون خیلی بالاس خیلیم درس میخونن با این شرایط کار و دانشگاهت خیلیییییی سخته بتونی رتبه خوب بیاری برا دولتی

عرضی نیست...