2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5216 بازدید | 175 پست
والا دکتر بهم گفته ۱۵کیلو وزنتو کم کن که لامصب کم نمیشه بهم متفورمین و لتروزول داده

منم اضافه وزن دارم، خودمو‌کشتم گرم گرم کم میشه اصن نمیدونم اینهمه عذاب میدم خودمو چرا فایده نداره خسته شدم از بس دکتر رفتم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اضافه وزن دارم، خودمو‌کشتم گرم گرم کم میشه اصن نمیدونم اینهمه عذاب میدم خودمو چرا فایده نداره خس ...

ایشالا خدا خودش به همه ی منتظران یه نگاهی بندازه

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘
ورزش  شدید کن و رژیم بگیر بعد سه ماه بارداری

من اصن آدم تنبلی نیستم کلی پیاده روی میکنم ورزش میرم وزنم خیلی دیر کم میشه ولی همش به خاطر وزنمه خیلی ناراحتم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
بخدا دیگه موندم چیکار کنم 

من سه ساله باردار نمیشم ۵دوره لتروزل کلومفین خوردم ۱۴پری ام دوتا امپول زدم اما نمیشه ک نمیشه 

فولیکولامم ب حدنصاب میرسن اما باردار نمیشم

این ماهم عکس رنگی انداختم همه چی خداروشکر سالم بود .

ب دکترم ک نشون دادم گفت میشی ان شاالله ...همین نه قرصی نه چیزی گفت. برو ب سلامت

دکترام دیگ دکتر نیستن

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
والا من دیگه پریود هم نمیشم از تیر ماه نشدم

منم دومین ماهه نشدم دقیقا تیر آخرین بار بود، خیلی ناراحتم اعصابم خورده از سونو اومدم بیرون گریه میکنم همبنجور

من اصن آدم تنبلی نیستم کلی پیاده روی میکنم ورزش میرم وزنم خیلی دیر کم میشه ولی همش به خاطر وزنمه خیل ...

اره تنبلی بخاطر اضافه وزن و کم‌تحرکی هست،،ببین ورزش سختی ک تو باشگاه میکنی اصلا قابل مقایسه با پیاده روی نیس حتما حتما برو یه باشگاه خوب

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
اره تنبلی بخاطر اضافه وزن و کم‌تحرکی هست،،ببین ورزش سختی ک تو باشگاه میکنی اصلا قابل مقایسه با پیاده ...

پس منم از این ماه میرم چ ورزشی خوبه 

پس منم از این ماه میرم چ ورزشی خوبه 

اره حتما برو،،برو یه باشگاه ک مربیش خوب باشه یک ساعت ایروبیک سنگین کار کن،،بعدشم پروانه و طناب سریع جواب میگیری قول میدم بهت

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
استارتر عزیز ناراحت نباش،قابل درمان هستش،منم تنبلی دارم،تازگیا که رفتم پیش دکترم گفت تنبلی سمت چپ خی ...

آخه من اونقد شوهرم دیر راضی شد الانم همش شرط و شروط میذارمثلا میتواد دختر باشه قبول نمیکنه نرمال اقدام کنیم میگه فقط برای دختر تا حالا هم هیچ کار نکردیم که تاریخ احتمال دختر نزدیکی کنیم که اینم دو ماهه تعطیل شده حالا هم با تنبلی کی که درس بشه😭

من سه ساله باردار نمیشم ۵دوره لتروزل کلومفین خوردم ۱۴پری ام دوتا امپول زدم اما نمیشه ک نمیشه  ...

عزیز من پیاده روی کن

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
اره حتما برو،،برو یه باشگاه ک مربیش خوب باشه یک ساعت ایروبیک سنگین کار کن،،بعدشم پروانه و طناب سریع ...

توکل بخدا میخواستم برم تی ار ایکس پس میره ایروبیک 

عزیزم خواهرم داشت  تحت نظر دکتر متخصص عالی زنان بود و با مصرف دارو  رعایت تغذیه مثل حذف ...

به قرآن من ورزش میکنم آدم پرخوری نیستم اضافه وزن دارم ولی خسته شدم بسکه رفتم دکتر و کم نشد