2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5216 بازدید | 175 پست
نه من آزمایش کامل دادم سونو هم دادم همه چیز خوب بود فقط گفت اسیدفولیک بخور و وزن کم کن، منم تو این م ...

اصلا نگران نباش نشد که نداره منم خودم خیلی بههم ریخته هستم چون هی بهش فکر میکنم من 8 ماهه اقدام کردم و نشدم فولیکول خوب هم سه ماه آخر داشتم نمیدونم چرا نشد، ولی چیزی که میدونم اینه ناباروری خیلی زیادشده و همه درگیرن در صورتی که زمان مامانامون خواستن با شدن یکی بود تازه خیلی ها هم ناخواسته. من این ماه که دارو نخوردم البته به جز پودر اینوفولیک که هر روز میخورم پریودم عقب افتاده پروژستورون زدم هنوز نشدم امروز شده 9 روز، دکتره گفت تا 12 روز واستا نشد بهم بگو . 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من ۳ماه پریود نشدم کی بخورم من 

من که دو ماهه نشدم اان شروع کردم صبح و شب سیاه دونه با عسل یه قاشق میخورم، رازیانه و تتخم شویدم بعداز ظهرا دم میکنم میخورم.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
اصلا نگران نباش نشد که نداره منم خودم خیلی بههم ریخته هستم چون هی بهش فکر میکنم من 8 ماهه اقدام کردم ...

منم آمپول زدم، میدونی همش میخوام بگم نه چیزی نیس درس میشه، ولی ناراحتم از اینکه دو ساله خیلی به شوهرم میگم من بالای سی میشم برای بچه اقدام کنیم دائم بهانه میاورد و ترساش نمیذاشت البته بهش حق میدم ولی من این فرصتها رو از دست دادم حالا اونی که باید دارو بخوره و سختی بکشه منم نه اون، بهشم گفتم ناراحتم ازش که این فرصتو ازم گرفته، اما تمام سعیمو میکنم که خودمو جمع و جور کنم تا حال روحیم خوب بشه و انشالله درست بشه.

من پیان نامم رو رو خانمهای نابارور کار کردم رنجشون رو دیدم و واقعا دلم میخواست پیشگیری کنم اما نشد، شوهرم خیلی خوش باور بود راحت میگفت دفعه اول باردار میشی.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
شما مشهد پیش کدوم دکتر میری عزیزم؟؟

منم مشهدم رفتم درمانگاه ولیعصر پیش صدیقه افشارزاده، نازیلا ابراهیمی هم روزای 4 شنبه اونجاس خیلی ازش تعریف ردن مطبشم اول دانشجو تو وکیل آباده چون به خونم نزدیکه میخوام برم پیشش. میگن خیلی با حوصله و مثبته.

منم آمپول زدم، میدونی همش میخوام بگم نه چیزی نیس درس میشه، ولی ناراحتم از اینکه دو ساله خیلی به شوهر ...

ایشالا به زودی مامان میشی و اینجا خبرشومیدی. توکل به خدا 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
ایشالا به زودی مامان میشی و اینجا خبرشومیدی. توکل به خدا 

انشالله عزیزم امیدوارم تو زودتر بیای بگی.

سلااام،منم ۸ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم😭لتروزول کلومفین هاش ام جی زدم بازم‌ هرماه به حدنصاب نمیرسید فولیکولهام،الانم تازه لتراکس و تاموکسیفن و متفورمین داده بهم،در حین هم ۵روزه دارم پیازدرمانی میکنم شنبه قراره برم باز سونو بدم،خداکند که فولیکول داشته باشم توروخدا دعام کنید ،ایشاالا که خدا به همه نی نی بدهه

سلااام،منم ۸ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم😭لتروزول کلومفین هاش ام جی زدم بازم‌ هرماه به حدنصاب نمیرس ...

عزیزم الان پیامتو خوندم این ماه تونستی اقدام کنی؟