2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5216 بازدید | 175 پست
من سه سال داشتم یه ماه تخم هویج خوردم پیاده روی کردم ماه بعد باردار شدم

عزیزم چطور درست کردین خوردین؟ سی روز کامل خوردین؟ چه زمانهایی؟ 

بغیر از تخم هویچ دیگه هیچی استفاده نکردین؟

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
آخه من اونقد شوهرم دیر راضی شد الانم همش شرط و شروط میذارمثلا میتواد دختر باشه قبول نمیکنه نرمال اقد ...

دارو مصرف نمیکنی برای تنبلی تخمدان؟

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تقریبا تاحالا نخوردم لمروز میگیرم حتما. دکتر عالی زنان میشناسین معرفی کنید لطفا من پیش ماندانا ...

عزیزم من سه سال رفتم دکترم فلوشیپ نازایی بود هیچ کاری پیش نبرد

قرص و امپول داد چند دوره بعد دو مرتبه ای یو ای کردم نشد  بنظرم از راه طبیعی پیش برو

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
دوسال ۵روز در هفته روزی ۵کیلومتر پیاد رویی میکنم  قدمم ۱۷۰ وزنم ۷۲ اضافه وزن زیادیم ندارم

وزنت خوبه که ، مال وزن نیست فقط چیزای دیگه است

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

دوستانی که سیاهدانه با عسل خوردن بیاین تجربه تون بگین ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3219059/کیا-سیاهدانه-و-عسل-خوردننتیجه-رو-بگین-لطفا-تحقیقی-جامع-درباره-دوسین?page=1

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
عزیزم من سه سال رفتم دکترم فلوشیپ نازایی بود هیچ کاری پیش نبرد قرص و امپول داد چند دوره بعد دو مرتب ...

طبیعی نمیشه خیلی دارو گیاهی خوردم اما فایده نداشت.

دکتر زنانم خوب دیگ پیدا نمیشه همشون پولکی شدن

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
باشگاه میری؟ پیاده روی کن هرروز

روزی نیم ساعت پیاده روی دارم باشگاهم میرم ولی تپلم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
عزیزم چطور درست کردین خوردین؟ سی روز کامل خوردین؟ چه زمانهایی؟  بغیر از تخم هویچ دیگه هیچی است ...

روز اول پریود تا پنجم روزی یه قاشق مرباخوری دم کردم به اندازه یه لیوان خوردم و روزای قبل و بعد تخمک گذاریم هم پیاده روی زیاد کردم

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم

من اینو خیلی قبول دارم که هر چی رو به زور از خدا بگیری ازت پس میگیره،به شوهرت بگو اصراربه دختر بودن نکنه

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
وزنت خوبه که ، مال وزن نیست فقط چیزای دیگه است

همه چی سالمه دکترم نمیدونه ایراد از کجاست عکس رنگی ام همه چی اوکی بود 

طبیعی نمیشه خیلی دارو گیاهی خوردم اما فایده نداشت. دکتر زنانم خوب دیگ پیدا نمیشه همشون پولکی شدن

اره متاسفانه همینجوره کدوم شهری؟

تهران هستی دکتر عالی معرفی کنم!؟  خواهرم فکر کنم متفورمین ویک داروی دیگر هم دکتر داده بود که ب ...

نه تهران نیستم. من قبلا متفرمین خوردم وزنمو کم نکرد ولی

چند وقته اقدامین؟ مشکلتون فقط تنبلی تخمدان؟

سه ساله ب گفته دکترم اره تنبلی دارم اما الان چند وقته فولیکولامم ب حد نصاب میرسن.

پریودامم از اول مرتب بود

من تا اونجایی که یادمه همیشه پریودم منظم بود هر 21 روز یه بار میشدم ماه قبل بخاطر عقدم قرص خوردم پری ...

برو خوب یه سونو بده