2777
2789
عنوان

برای اوایل ازدواج کدوم روش جلوگیری مناسبتره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 24 پست

عزیزم اوایل و اواخرش فرقی نداره که😀 کلا تا زمانی که بچه نمیخوای یه روش جلوگیری مطمئن داشته باش.

روش طبیعی و کاندوم ریسک بارداری داره، آدمای زیادی هستن که با این روش ها باردار شدن.

تنها روش قطعی قرصه. البته ال دی نخور چون عوارض جانبی زیادی داره، قرص های جلوگیری نسل سوم مثل یاز، یاسمین و مارولین عوارض جانبی قابل توجهی ندارن.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نخور همون ک ا ن د و م خوبه من یه سال قرص خوردم تا سه سال حامله نشدم بعدم یه حاملگی پوچ داشتم الان دو سال میگذره خدا لطف کرد بهم الان حامله ام هر چی هم دکتر میرفتم میگفت هم خودت هم شوهرت سالمید تخمدوناتو ضعیف میکنه

قرص نخور همون ک ا ن د و م خوبه من یه سال قرص خوردم تا سه سال حامله نشدم بعدم یه حاملگی پوچ داشتم الا ...

چه ربطی داره من قرص خوردم تا ۶ ماه بعد دوباره بعد مدتی ،قرص رو شروع گردم و بعد ۳ سال با اولین اقدام حامله شدن

خخخخخ
عزیزم اوایل و اواخرش فرقی نداره که😀 کلا تا زمانی که بچه نمیخوای یه روش جلوگیری مطمئن داشته باش. رو ...

ممنون از راهنمایی ت عزیز دلم 

پس قرص امکان خطا ش کمتره 

به خاطر این گفتم اوایل ازدواج چون آدم یکم استرس داره و ...

بعد اینکه میگن با کاندوم یکم راحتتر انجام میشه نمیدونم درسته یا نه 

قرص نخور همون ک ا ن د و م خوبه من یه سال قرص خوردم تا سه سال حامله نشدم بعدم یه حاملگی پوچ داشتم الا ...

آره اینم شنیدم که تخمدان تنبل میشه 

منم سنم کم نیست راستش فرصت ندارم ۳ یا ۴ سال صبر کنم 

ببخشید مگه حساسیت زا و باعث عفونت نیس؟؟

نه گلم تعداد خیلی کمی از ادمها ممکنه براشون حساسیت ایجادشه.اونم انقدر انواع مختلف داره که میتونن استفاده کنن ولی درکل روش بهتریه از قرص .