2821
2789
عنوان

ستایش سه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 71 پست

شاید کرم ضد چروکش خوب بوده😀

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظر من نرگس محمدی خودش نذاشته با گریم پیرش کنن

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

احتمالا گریموره میخواسته انتقام فصل دوم رو بگیره انقدر انتقاد کردن ازش 😐

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من اصلا یک و دوشم پیگیر نگاه نمیکردم.کلا فیلمی که نرگس محمدی توش بازی میکنه فیلمه یه فیلم نحس طولانی میشه دیگه ول نمیکنه😂

الانم یهو زدم شبکه سه شوکه شدم گفتم اینا دیگه کی اند خدای تغییرن ماشاالله😎😏😂

من از آن روز که در بند توام آزادم

من اصلا نگاه نمیکنم دیشب بیمارستان بودم حوصلم سر رفته بود یه کم نگاه کردم فکر کردم تو این قسمت نقش دخترشو بازی میکنه با خودم گفتم چه عجب یه تغییری دادن.بعد دیدم نه خودشه تی وی رو خاموش کردم...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت