2821
2789
عنوان

ستایش سه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 71 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نمیفهمم ستایش خودشو کشت بچه اش زیر دست فردوس بزرگ نشه

بعد حالا چه تحفه ای شد جووون الاف پادو میدون لات و بیکار 

حداقل مثلا درس میخوند دکتر مهندسی معلمی چیزی میشد زحمات و در به دریها هدر نمیرفت

خداییش زیر دست فردوسم همین یا شاید بهتر میشد ایندش دیگه حالا خونه فردوس که شیره کش خونه نبود که

ستایش مشکل روحی روانی داشت

هر بار که میخوان بسازنش چند سال فاصله میفته بینشون،داریوش ارجمند دیگه جون نداره بگه افتاد🤗😂

اون دختره که پری سیما اسمشه چاقتر شده مهدی سلوکی هم همینطور و مسنتر شدن صابر هم که رفته شبکه جم تی وی فک کنم جایگزینش فرهاد جم باشه،نازگل هم عوض شده ستایش هم که جای خود داره،مثلا این فردای همون روزیه که حشمتو از خونش انداختن بیرون اخه این همه تغییر به فاصله ی یک روز😂😂مردمو چی فرض کردن مگه اصحاب کهفه

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
خودشو به اب و اتیش زد پسرشو نده فردوس حالا فرستادتش پادویی فردوس!!!!!

کلا اخلاق فردوس همینه با بچه هاش مثل زیر دست رفتار میکنه اینهمه جلز و ولز کرد واسه پسر طاهر اخرش هم اینطوری باهاش رفتار میکنه،گفت یه زندگی واسش میسازم پسر قارون به خودش ندیده باشه،پسره انگار پیک موتوریشه

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
مگه فردوس میدونه این پسر طاهره؟؟؟؟؟

خوابت بخیر فصل قبلی فهمید