2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یادت باشه سوره فلق و ناس رو که میخونی آیه اول که بسم الله الرحمن الرحیم هست باید به نیت آیه اول سوره بگی

یعنی نیت کنی آیه اول سوره فلق رو داری میگی بسم الله سوره فلق و ایه اول سوره ناس رو هم نین کنی بسم الله سوره ناس رو بگی عزیزم

چون تاثیرات بسم الله هر سوره با سوره دیگه فرق داره و بدون نیت اگر گفته بشه سوره ناکامل میمونه و اثر خودشو نمیذاره

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

فرقی نداره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نه تو روشن فکری با این طرز قضاوت کردنت مومن هم هستی  

من ادعایی درمورد مومن دونستن خودم داشتم ؟

درضمن وقتی به اعتقادهای بقیه افراد میگی خرافه و قضاوت میکنی توقع قضاوت شدن هم باید داشته باشی 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من ادعایی درمورد مومن دونستن خودم داشتم ؟ درضمن وقتی به اعتقادهای بقیه افراد میگی خرافه و قضاوت میک ...

من به عقآید کسی بی احترامی کردم گفتم به لباس زدنش خرافه هست نه تو رو میشناسم نه با تو بودم که اومدی ریپلای می کنی

من به عقآید کسی بی احترامی کردم گفتم به لباس زدنش خرافه هست نه تو رو میشناسم نه با تو بودم که اومدی ...

اینجا تبادل نظر هست 

یعنی همه میتونن نظراتشون با هم تبادل کنن 

و محدودیتی بابت ریپلای کردن کسی نیست 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋