2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 27 پست
۲۰ هزار خوبه؟ 😁 انتظار رشته ی تاپی نداشته باشید اگه به این رتبه راضی هستید قلمچی و گاج خوبه  ...

گفتم درسش خوبه،رتبشم ۲۰هزار اومده نگفتم خوبه ولی بنظرم برا کسی ک همزمان مدرسه بوده رتبش خوبه،واقعا خوب نیس برا یه کلاس دوازدهم؟

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سنجش تک آزمون میشه ثبتنام کرد اما یادتون باشه آزمونهای جامعش فقط به درد میخوره نه در طول سالش.با ...

انگیزه منظورت اینه مشاور براش بگیریم؟

حالا این خوبه یکی دیگه داریم دویست هزارو خورده ای شده رتبش😁✋

...
گفتم درسش خوبه،رتبشم ۲۰هزار اومده نگفتم خوبه ولی بنظرم برا کسی ک همزمان مدرسه بوده رتبش خوبه،واقعا خ ...

والا خواهر منم مدرسه بوده همزمانش کلاس دوازدهم رتبه شم شده ۷۰۰ . شما خیلی خودتون  دست کم میگیرید برای بچه ای که درسش خوبه این رتبه خیلی بده تکنیک تست زنی بلد نیست باید همون پارسال میرفته تست زنی رو . امسال اگه واقعا براشون مهمه که رشته خوب قبول بشه هزینه کنن و بچه رو هر دوجا بفرستن تست زنیش تقویت بشه . اگرم مهم نیست که از الان بفرستنش رشته های بدون کنکور ازاد یا پیام نور ‌ 

بله سنجش تک آزمون میشه ثبتنام کرد اما یادتون باشه آزمونهای جامعش فقط به درد میخوره نه در طول سالش.با ...

آره نیاز ب تلاش زیادی داره دولیت حتما میخواد بره و پرستاری کار زیادی داره

...
والا خواهر منم مدرسه بوده همزمانش کلاس دوازدهم رتبه شم شده ۷۰۰ . شما خیلی خودتون  دست کم میگیری ...

ماشالا احسنت ب خواهرتون،ایشالا موفق بشه و یه رشته تاپ قبولشه،میتونم تو خصوصی بهت پیام بدم بیشتر بپرسم؟

...