2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم میسوزه

673 بازدید | 13 پست

بین من و خانوادش مونده خانوادش هیچ وقت توقعشون کم نمیکنن همیشه ازش انتظار دارن مهر با اونا باشه و درخدمتشون اگه یکم کوتاهی کنه قهر میکنن ناله و نفرین میکنن 

من سعی میکنم سخت نگیرم بهش ولی منم میخام برا من وقت بزاره انتظار زیادی نیست با اینکه سعی میکنم اکثر کارامو خودم بکنم ولی نمیشه که همیشه پیش خانوادش باشه 

از طرفیم خانوادش خیلی آزارم دادن به هر نحوی خواستن زندگیمونو بهم بزنن 

الان من موندم چیکار کنم بعضی وقتا که میبینم شوهرم آنقدر کلافس و خسته میگم از زندگیش برم بدم به خانوادش بلکه همشون به آرامش رسیدن 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

مگه عقلت کمه وقتی شوهرت خوبه و دوسش داری در کل بیای طلاق بگیری خودتو مطلقه کنی و میدونو بدی ب اونا؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عقلت کمه وقتی شوهرت خوبه و دوسش داری در کل بیای طلاق بگیری خودتو مطلقه کنی و میدونو بدی ب اونا؟؟

خسته شدم تز دستشون دست از سر زندگیمون برنمیدارن مخصوصا مادرش. دارم میبینم شوهرم افسرده شده

خدانگذره از خانواده هايى ك باعث ميشن عروس فكر جدايى ب سرش بزنه من بارها و بارها اين تصميمو گرفتم😞😞😞

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
خسته شدم تز دستشون دست از سر زندگیمون برنمیدارن مخصوصا مادرش. دارم میبینم شوهرم افسرده شده

برو تاپیکای منو بخون ‌..‌ مادر شوهرم یک خاک بر سریه ک نگو و نپرس ... از راه دور ولمون نمیکنه ولی از بس اخلاق گندش برا همه رو شده دیگ شوهرم بهش بها نمیده

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

تا حالا تو نی نی سایت ندیده بودم یه عروس اینقدر مودب صحبت کنه از خانواده شوهری که آزارش هم میدن.

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
تا حالا تو نی نی سایت ندیده بودم یه عروس اینقدر مودب صحبت کنه از خانواده شوهری که آزارش هم میدن.

تو تا‌پیکای قبلم خیلی حرف بازشون کردم ولی دیشب واقعا دلم به حال شوهرم سوخت 

منم خیلی مشکلات دارم شوهرم و اختلافای خانوادش ولی حداقل خانواده خودم سوهان روحم نیستن 

دلت برای شوهرت نسوزه برای خودت بسوزه درکش کن ولی عادتش نده به کم گذاشتن برات  بشین منطقی باهاش ...

اخه نمیدونی که مادرش هی پیام میده بهش عذاب وجدان میده

چیکار کنم وقتی میبینم شوهرم عاشق خانوادشه  

زمان ميبره يكم صبور باش اگه تازه ازدواج كردي

بعدشم ايني ك تو همش بزاري كار اونارو انجام بده اصلااا خوب نيست

خب ب اونا بيشتر وابسته ميشه

شماره ١٤٨٠ مشاوره دولتي ميتوني زنگ بزني كمكت ميكنن

مشاوره هاي مختلف داره بعضياش خوبن

اگه ديدي زياد اوكي نيست خدافظي كن دوباره ز بزني ي مشاوره ديگه جواب ميده