2777
2789

منم دارم ،کسی تجربه داره بگه منم استفاده کنم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تو عمرم ی دونه جوشم نزدم با اینکه چربه پوستم وحشتناک اما ب جاش آبله گرفتم ی دونه جای مهر کوچیک مونو رو پیشونیم   اره بابا همچون میخندیم بش 

اگه میخوای از بین ببری فقط رژودرم من دارم استفاده میکنم عالیه

والا من تو عمرم ی دونه جوشم نزدم با اینکه چربه پوستم وحشتناک اما ب جاش آبله گرفتم ی دونه جای مهر کوچ ...

خوشبحالت

من افتضاحه 

ی دونه ک مشخص نیس

ادمک لال نباش پرو باش  

مال منم واسه ابله ها است که سوم راهنمایی گرفتم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
زیاده؟من زیاده  نمیدونم چیکار کنم

سلام برا من صورتم جای جوشم تیره بود لکه های تیره رنگ رفتم یه دکتر عمومی بود در مورد پوست کار میکرد میکرودرم انجام داد برام و یه داروی لایه بردار داد با یه کرم که شبا استفاده میکردم کاملا پوستم کنده شد و عوض شد. روشن شد پوستم طوری که همه میگفتند چقدر سفید شدی ولی بعد اینکه دارو تموم شد بعد دو هفته برگشت فکر کنم باید تا یه مدت ادامه میدادم حداقل 6 ماه