2777
2789

یکساله از شوهرم جدا زندگی میکنم و دارم طلاق میگیرم... بچم همیشه پیش خودم بود... اما چن ماهیه به اصرار خانوادم و بقیه و بدلیل نداشتن شرایط نگهداریش مجبور شدم فرستادمش پیش باباش... بچم دختره... از یه طرف عذاب وجدان دارم از طرفی خودم ک سر کار میرم مامانمم نمیتونه بچمو نگه داره... هزینه هاشم ک باباش نمیده اگه پیش من باشه... نمیدونم چکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه به مادر بیشتر نیاز داره توروخدا بيار پیش خودت گناه داره بذار مهد میری سرکار ولی بيار پیش خودت هرجور شده

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

چندسالش؟امکانش نداری بفرستی مهد؟یا ساعتی ک کار هستی پرستار بگیری؟یا اگ خواهر داری بده اون نگه داره ؟

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  

یعنی از درآمد خودتون نمیتونین هزینه مهد  یا پرستار رو بدین و بچه رو پیش خودتون نگه دارین؟ من جای شما نیستم نمیتونم شرایط شما رو درک کنم اما مادرم و دوری از بچه ام برام سخته..

نه بابا نگید بده این و اون نگه دارن. بچه مسیولیتش با پدر و مادرشه. الان پیش پدرشه میده مهد یا مادر و خواهر برادرش؟

یه کار نکنید فردا بزرگ شد کلی منت سرش باشه که ما تو رو بزرگ کردیم. مهد باید بره چه پیش شما چه باباش.