2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم؟؟؟؟

45 بازدید | 4 پست

دوستان نامزدم زیاد مشروب میخوره...تقریبا 2و3 روز ی بار...هر سریم میگم میگه ترک میکنم و  زمان بده کم کم بذارم کنار..ولی هر روز باز کار خودشو میکنه.اینم بگم که ات و اشغال نمیخوره که به سلامتیش لطمه ای بزنه و اصلا مشروب اخلاقشو بد و .. نمیکنه مثله فیلما و ... که دست بزن پیدا میکنن و اینا.اما در کل دوست ندارم بخوره ..اونم میگه مگه چه ازاری به تومیرسونه که انقد میگی؟بیشترم تنها بودنی میخوره..من باهاش چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟هر سری میگه چشم اما باز کار خودشو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به باور خودت داره

مثلا من چه روش تاثیر بزاره چه نزاره نمیتونم زندگی با ادمی که مشروب میخوره رو تحمل کنم و ازش بچه دار هم بشم...نمیدونم اعتقاداتت در چه حده ولی مشروب نجسه و حتما بعدا تو خونتون هم میاره

اگه با این چیزا مشکلی نداری که هیچی وگرنه وقتی از الان میدونه شما میدونید و باز نمیترسه و مصرف میکنه بعید میدونم بعدا بتونه ترک کنه

بستگی به باور خودت داره مثلا من چه روش تاثیر بزاره چه نزاره نمیتونم زندگی با ادمی که مشروب میخوره ر ...

از روز اول گفته بوووود...منم مشکلی نداشتم وقتب واقعا ازارب به من نمیرسوند..اما الن که میکنم میبینم هم هزینش بالاس الان داره بده فردا روز به هر دلیلی پول نداشت بازن نمیتونه ترک کنه