2777
2789
سری a بهترن یا j?

تو دیجی کالا بزنید، اولویتتون رو بسنجید.

مثلا باطری خیلی مهم باشه که ۳۴۰۰ بودن jرو پسند میکنید.

یکم بیشتر پول خرج کنید از باطری و دوربین که m20 باطریش ۴۰۰۰.

ینی آیفون تا ۸ چنین باطری ایی نداشته ها.

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A10قیمتش مناسبه 1.800

A20هم خوبه.

گوشی های سامسونگ از هرجهت مناسبه چ موقع خرید چ موقع فروش.

همینکه واس تعمیرات لوازم جانبیش پیدا میشه.

گوشی چینی اصلا نخر.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
سری a بهترن یا j?

Sبهتره.ولی قیمتش بالاست.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
باتری های شیائومی 4300 هستن

شیائومی برندِ جدیدیه در گوشی و البته که خیلیا دوست دارن. ولی من اعتماد نمیکنم چون مثل برندهای دیگه هنوز نمایندگی نداره.

ولی دیدم که خیلی ها راضی هستن

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
شیائومی برندِ جدیدیه در گوشی و البته که خیلیا دوست دارن. ولی من اعتماد نمیکنم چون مثل برندهای دیگه ه ...

من الان دو سال دارم

واقعا عالیه

و تو مقایسه قيمت نصف سامسونگ و پایین تر از هواوویه

من الان دو سال دارم واقعا عالیه و تو مقایسه قيمت نصف سامسونگ و پایین تر از هواوویه

در ضمن پایین بودن قيمت شیائومی بخاطر پایین بودن کیفیت نیست، فقط برا اینه که بتونه تو بازار برا خودش جا باز کنه

با شماره پاسپورتی که تو دو ماه اخیر ورود و خروج خورده میتونی گوشی رو 5500-600 تومن پایین تر بخری

جدی؟ چه جالب. تمام فروشگاه ها اینطورین؟ اگر خودمونم بریم عراق بخریم ارزون درمیاد همین قدر؟