2777
2789
جدی؟ چه جالب. تمام فروشگاه ها اینطورین؟ اگر خودمونم بریم عراق بخریم ارزون درمیاد همین قدر؟

آره بیشتر فروشگاه ها کار ریجستری و پرداخت حق گمرک رو خودشون انجام میدن

از عراق هم بگیرین بیشتر براتون قيمت می  آد پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگA30

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
تو دیجی کالا بزنید، اولویتتون رو بسنجید. مثلا باطری خیلی مهم باشه که ۳۴۰۰ بودن jرو پسند میکنید. یک ...

عزیزم ببخشید میشه کمی در مورد باطری که گفتی توضیح بدی. 3400یعنی چی؟

عزیزم ببخشید میشه کمی در مورد باطری که گفتی توضیح بدی. 3400یعنی چی؟

ینی حجم باطری بیشتره و دیرتر باطری خالی میکنه.

البته برای خیلیا همون ۲۴۰۰هم جواب میده ولی من چون تایپ هم میکنم تو گوشیم و کارای آنلاین ، باطری برام اولویته

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
ینی حجم باطری بیشتره و دیرتر باطری خالی میکنه. البته برای خیلیا همون ۲۴۰۰هم جواب میده ولی من چون تا ...

ممنون از همه و از شما.

فقط یه سوال اینکه میدونید بالاترین کیفیت دوربین چند هست؟ 13یا16؟یا بیشتر؟

ممنون از همه و از شما. فقط یه سوال اینکه میدونید بالاترین کیفیت دوربین چند هست؟ 13یا16؟یا بیشتر؟

هرچی عدد میره بالاتر کیفیت بهتره. ولی در گوشی های میان رده مثل J

A

M

هرچقدر کیفیت گوشی هم بالا بره، کیفیت پیکسل های خود صفحه نمایش در اون حدی نیست که بشه عکس بی نهایت جالب به. پس درستش ایته از این رده ها، تا ۱۲ یا ۱۳ رو انتخاب کنیم

هرچی عدد میره بالاتر کیفیت بهتره. ولی در گوشی های میان رده مثل J A M هرچقدر کیفیت گوشی هم بالا بر ...

وای خدا! چقدر سخت شد! بعد مدتها میخوام گوشی بخرم. دوربین هم خیلی برام مهمه! دعا کنید چیز خوب بخرم.

احتمال زیاد رفتم کربلا ان شاءالله بخرم.

با شماره پاسپورتی که تو دو ماه اخیر ورود و خروج خورده میتونی گوشی رو 5500-600 تومن پایین تر بخری

چسکار باید کرد و از کجا گرفت؟ داخل ایران مکانی هست میدن یا منظورتون از خارج گرفتنه؟ اخه بخای از مغازه های بیرون خاک ایران بخری به پاسپورتت کاری ندارن.

وای خدا! چقدر سخت شد! بعد مدتها میخوام گوشی بخرم. دوربین هم خیلی برام مهمه! دعا کنید چیز خوب بخرم. ...

خیلی التماااس دعا...

الهی بسلامتی بخرید و به دل خوش استفاده کنید

خیلی التماااس دعا... الهی بسلامتی بخرید و به دل خوش استفاده کنید

قربانت عزیزم. دعاگوی همه ی خانوم گلهای نی نی سایت هستم ان شاءالله.

ممنون که با صبروحوصله پاسخگو بودید.

چسکار باید کرد و از کجا گرفت؟ داخل ایران مکانی هست میدن یا منظورتون از خارج گرفتنه؟ اخه بخای از مغاز ...

داخل ایران باید گوشی قاچاق یا ریجستر نشده بخری 

بیرون از ایران هم گوشی رو میخری می آری، داخل کشور با شماره پاسپورت ریجستری میکنن برات