2777
2789
عنوان

یه چیزی فکرتو مشغول کرده😂🤔

428 بازدید | 50 پست

دیدین مامان باباها به دختراشون میگن تا هوا تاریک نشده برگرد خونه خطرناکه؟؟؟؟؟

خب دزد و قاچاقچی که روزا هم هستن پسرا هم روزا فلج جنسی نمیشن پس چرا رو تاریکی هوا گیر دادن ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا بابای منم بعضی وقتا میگفت دخترم سعی کن قبل از تاریکی هوا خونه باشی!حالا مثلا کلاسم ساعت 8 تموم میشد  حس میکنن گیر ندن امتیاز اون مرحله رو از دست میدن!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
فکرمو منظورم بود 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️تقصیر کیبورد گوشیمه

یه لحظه فکر کردم میخوای پیشگویی کنی😁

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

من یه بار قرار بود شام تو زندگیم برم بیرون با دوستم.مامانم گفت ۸شب باید خونه باشی😶😶😶😶.

بعد اصلا نمیدونن داداشام کی میرن، کی میان. اون سری مامانم میفت ۴صبح بیدار شدم  زنگ زدم ب داداشت، گفت هنوز بیرونم. ایناست که لجم میگیره.😓😓😓😓😓

من به قوانین کشور التزام و اهتمام دارم.هیچ مشکلی هم نیست تو کشور. مردم نسبت به شش ماه قبل به زندگی امیدوارتر شدن. من اینو وقتی از پشت شیشه ماشین مردمو نگاه میکردم دیدم. اصلا مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسراییل،مرگ بر منافقین ملعون🤪🤪
تاریکی ادمو خِفت میکنن تو روز یه چیزی میپرونن میرن ولی تو داریکی بردنت اونم بدجور

والا این پرسیدن داره😂

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
بخدا ساعت ۱ خوابیدم ۶ مثل چی بیدار شدم سرما ام خوردم اعصابمم خورده میام موهات میکشم ها خو ب حرف ماما ...

واااای چقد ترسیدم😁😁

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
نمیدونم والا بابای منم بعضی وقتا میگفت دخترم سعی کن قبل از تاریکی هوا خونه باشی!حالا مثلا کلاسم ساعت ...

مامان بابای منم با اینکه متاهلم بازم میگن بهم😂 😅اره واقعا اگ گیر ندن انگار یچیزی کمه