2777
2789
عنوان

ی چیز بگم بخندید

720 بازدید | 88 پست

چن وقت دیگ سالگرد برادر زاده مادر شوهرمه و مادر شوهرم از قول خودش الکی گفته داداشم گفته خودت و بچه هات بلکل دعوتید  .منم گفتم شوهرم میاد ولی من نه حالا از دستمون ناراحت شدن و قرارشد خواهر شوهرمم بیاد ک اونم با جاریم ک با مادر شوهرم یجان مشکل دارن هی زنگ ک دارم میامو اله وبله وکلا خواهر شوهرم دنبال  تنشو دعوا س .

خالا امروز نامه اومده .فک کنید چی شده .....

چی

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مادرشوهرت دعوته

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دوست من دوست داره با دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست بشه باور کن فهمیدن این راحت تر ا ...

عالی😂😂😂

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
دوست من دوست داره با دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست بشه باور کن فهمیدن این راحت تر ا ...

😂😂😂😂😂😂

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

پشت کارت  فقط اسم پدر شوهرم بود ......ینی دارم منفجر میشم ک مادر و دختر داشتن تصمیمای کبری میگرفتن ک اره رفتیم فلانیو تحویل نگیریم .یا فلان کارو کنیم .نمیتونم جلوی خندمو بگیرم از سر شب تا حالا همش یادم میاد خندم میگیره .بنده خدا ها ضایع شدم اساسی