فردا میخوام بازم شروع کنم.میخوام دخترمو از پوشک بگیرم.دخترم سی و سه ماه اس.دوماه پیش اصلا همکاری نکرد.شوهرم هی غر میزنه. ای خدا. چقدر استرس دارم و کلافه م .خوابم میاد ولی فکرش نمیذاره بخوابم.کیا مثل منن. خانوما دعا کنین این بار موفق شم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگا برو بازار ی چیزایی هس ب اسم لوبیای سحرامیز تو دیجی کالام هس ی قرص ک بنندازی تو اب شکل ی جونور میشه بچه ها خوششون میاد بخر بعش بگو اگ بره دسشویی یدونه بهش جایزه میدی ی نفر گف اینجوری موفق شده
شاید ب دردت بخوره موفق باشی
ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی
میگن سه سالگی خودشون میگن 😐 البته دختر اولیم دوسال و نیمش ک بود خواهرش ب دنیا اومد از بیمارستان ک ...
دختر من نسبت به هم سناش اندام درشتری داره هر جا میرم میگم دخترم سی و سه ماهه س باور نمیکنن و وقتی میفهمن هنوز پوشک به پاشه یه جورایی مسخره میکنن. بهم برمیخوره. استرس گرفتم بخدا