2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قزوینی ام به نظرم نخری بهتره

پول بیشتر جمع کن همون تو خوده آبیک بخر

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
قزوینی ام به نظرم نخری بهتره پول بیشتر جمع کن همون تو خوده آبیک بخر

ببین چون حالت ویلایی داره خوشمون اومد.  چرا یعنی اونجا رو نمیخرن؟ پیشرفت نداره

من اصلا نمیشناسم عریزم

ببین چون حالت ویلایی داره خوشمون اومد.  چرا یعنی اونجا رو نمیخرن؟ پیشرفت نداره من اصلا نمیشناس ...

توی روستا اونم اونجا اگه بخری و بعدا نخوای یا نمیتونی بفروشی یا با قیمت کم شاید بشه

شهر مطمئن تره

من جای تو بودم نمخریدم☺

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
ببین چون حالت ویلایی داره خوشمون اومد.  چرا یعنی اونجا رو نمیخرن؟ پیشرفت نداره من اصلا نمیشناس ...

ببین من خطایان نرفتم ولی کلن اگه خونش ویلاییوخوب باشه خوبه چون الان همه به فکر اینکه یه خونه هم تو روستا داشته باشن عستن 

BabyFetus Ticker
الان تو روستای شوهرم که خیلیم کوچیکه یه ویلاهای قشنگی ساختن همه هم از شهر اومدن و خونه دومشونه

عزیزم میشه بگی کدوم روستاعه؟  اخه ما دنبال روستاهای پر رفتوامدیم

عزیزم میشه بگی کدوم روستاعه؟  اخه ما دنبال روستاهای پر رفتوامدیم

روستای بهجت اباد واسه همون ابیکه اما دیگه نه زمین هس نه ویلا چون یکی از اقواممون میخاس کسی برا فروش نمیزازه

BabyFetus Ticker