baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 عنوان گذر عمرمون 136 بازدید | 14 پست خیلی بهش فکر میکنم خیلی زود میگذره فکر میکنم اونطور که باید ازش استفاده نکردم ولی مثل برق داره میگذره شما هم مثل من فکرتون اینقد درگیر این قضیه میشه؟اینگار همه لحظه های زندگیم توی یه سال گذشت خیلی زود وسریع 1398/06/24 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریاراد عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 5765 من دارم فکر میکنم چرا انقد دیر میگذره ... باید بگذره من باید ب سنی ک میخوام برسم تا اون قدرت رو داشته باشم .انگار هر روزم یکسال داره میگذره خیلی سخته😟😪 خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 من دارم فکر میکنم چرا انقد دیر میگذره ... باید بگذره من باید ب سنی ک میخوام برسم تا اون قدرت ... چرا قدر لحظه لحظه ها رو باید دونست تو که سنی نداری من اگه توی سن تو بودم بیشتر برای اهدافم تلاش میکردم واقعا
باران_ عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 3030 من دارم فکر میکنم چرا انقد دیر میگذره ... باید بگذره من باید ب سنی ک میخوام برسم تا اون قدرت ... تا دهه بیست دیر میگذره از دهه بیست تا سی مثل برق و باد میگذره یهومیبینی سی سالگی مثل اسب تازه نفس داره میدوئه به سمت چهل سالگی😢 🌸هرچه در فهم تو آيد آن بود مفهوم تو🌸
آوینaa عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 982 به نظرم خیلی زود میگذره انگار دیروز بود داشتم حساب میکردم 9 سالمه الان شد 24
baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 همش ناراحتم چرا دانشگاه نرفتم دوست داشتم رانندگی یاد بگیرم ولی نرفتم دنبالش الان حسم نمیاد دیگه خیلی چیزایه دیگه که غصشو میخورم
baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 به نظرم خیلی زود میگذره انگار دیروز بود داشتم حساب میکردم 9 سالمه الان شد 24 ولله بخدا تعجب میکنم چقد زود گذشت
دریاراد عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 5765 تا دهه بیست دیر میگذره از دهه بیست تا سی مثل برق و باد میگذره یهومیبینی سی سالگی مثل اسب تازه نفس د ... کاش زود بگذره ... خیلی سختن یسری روزا وقتی هیچ قدرتی نداشته باشی خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 تا دهه بیست دیر میگذره از دهه بیست تا سی مثل برق و باد میگذره یهومیبینی سی سالگی مثل اسب تازه نفس د ... واقعا درسته تا قبل از اینکه ۳۰ سالم بشه زیاد بهش فکر نمیکردم ولی الان که ۳۳ سالمه افسرده شدم که چرا
باران_ عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 3030 کاش زود بگذره ... خیلی سختن یسری روزا وقتی هیچ قدرتی نداشته باشی موافقم من خودمم تا بیست سالگیمو دوست نداشتم 🌸هرچه در فهم تو آيد آن بود مفهوم تو🌸
baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 کاش زود بگذره ... خیلی سختن یسری روزا وقتی هیچ قدرتی نداشته باشی درسته ولی قدر جوونی رو باید دونست وقتی رفت آدم تازه متوجه میشه
باران_ عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 3030 واقعا درسته تا قبل از اینکه ۳۰ سالم بشه زیاد بهش فکر نمیکردم ولی الان که ۳۳ سالمه افسرده شدم که چرا ... تقریبا همسنیماصلا نمیفهمم چجوری این سالهای سی سالگی داره میگذره خیلی زود میگذره 🌸هرچه در فهم تو آيد آن بود مفهوم تو🌸
باران_ عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 3030 دهه سی سالگیه یه حالیه نه حس شروع دوباره و تلاش و شروع رو داری میگی دیر شدهنه میتونی بگی دیگه از ما گذشته ولش کن😂😂😂😂 🌸هرچه در فهم تو آيد آن بود مفهوم تو🌸
baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 دهه سی سالگیه یه حالیه نه حس شروع دوباره و تلاش و شروع رو داری میگی دیر شده نه میتونی بگی دیگه از م ... دقیقا منم تو همین حسم
baadab مدیر استارتر عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 341 تقریبا همسنیم اصلا نمیفهمم چجوری این سالهای سی سالگی داره میگذره خیلی زود میگذره بنظر شما راه حلی هست آدم این حس بدش کمتر شه