2777
2789
عنوان

گذر عمرمون

136 بازدید | 14 پست

خیلی بهش فکر میکنم خیلی زود میگذره فکر میکنم اونطور که باید ازش استفاده نکردم ولی مثل برق داره میگذره شما هم مثل من فکرتون اینقد درگیر این قضیه میشه؟اینگار همه لحظه های زندگیم توی یه سال گذشت خیلی زود وسریع  

من دارم فکر میکنم چرا انقد دیر میگذره ... 

باید بگذره من باید ب سنی ک میخوام برسم تا اون قدرت رو داشته باشم .انگار هر روزم یکسال داره میگذره خیلی سخته😟😪

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
من دارم فکر میکنم چرا انقد دیر میگذره ...  باید بگذره من باید ب سنی ک میخوام برسم تا اون قدرت ...

چرا قدر لحظه لحظه ها رو باید دونست تو که سنی نداری من اگه توی سن تو بودم بیشتر برای اهدافم تلاش میکردم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم فکر میکنم چرا انقد دیر میگذره ...  باید بگذره من باید ب سنی ک میخوام برسم تا اون قدرت ...

تا دهه بیست دیر میگذره از دهه بیست تا سی مثل برق و باد میگذره یهو‌میبینی سی سالگی مثل اسب تازه نفس داره میدوئه به سمت چهل سالگی😢

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
تا دهه بیست دیر میگذره از دهه بیست تا سی مثل برق و باد میگذره یهو‌میبینی سی سالگی مثل اسب تازه نفس د ...

کاش زود بگذره ... خیلی سختن یسری روزا وقتی هیچ قدرتی نداشته باشی 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
تا دهه بیست دیر میگذره از دهه بیست تا سی مثل برق و باد میگذره یهو‌میبینی سی سالگی مثل اسب تازه نفس د ...

واقعا درسته تا قبل از اینکه ۳۰ سالم بشه زیاد بهش فکر نمیکردم ولی الان که ۳۳ سالمه افسرده شدم که چرا  

واقعا درسته تا قبل از اینکه ۳۰ سالم بشه زیاد بهش فکر نمیکردم ولی الان که ۳۳ سالمه افسرده شدم که چرا ...

تقریبا همسنیم

اصلا نمیفهمم چجوری این سالهای سی سالگی داره میگذره خیلی زود میگذره

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸