دوستام من قبلا یکیو دوس داشتم ک حتی با هم حرفم نمیزدیم.. فامیلههه هااا... 1ساله نامزد کردم هر وقت میبینمش دلم دعوا میخاد ینی امروز من زندگیو حروم نامزدو مادرم کردم.. فک نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه تو زندگیم.. از طرفیم دلم واسه نامزدم میسوزه.. بیچاره اینقدر پسر خوبیه.. بخدا در عذابم
وای عزیزم شما که با خودت کنار نیومدی نباید میرفتی سراغ ی ادم دیگه گناه دارن نامزدتون .حالا هم حتما ی مشاور برید تا نقاط قوت نامزدتون رو بهتون یاداوری کنن و به خودتون بیاید قبل از اینکه نامزدتون بی طاقت بشن و خدای نکرده ولتون کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوسش دارم.. میگم وقتی اونو میبینم تعادلم دست خودم نی😫
عزیزم از کجا معلوم عشقت یک طرفه نیست.درسته فامیل هستید ولی شاید یکبار هم درست بهتون فکر نکرده باشه.چون اگه میخواستت پیش قدم میشد یا وقتی میفهمید خواستگار داری یه حرکتی میزد