2777
2789
عنوان

بابام 😭😭

205 بازدید | 15 پست

بچه ها جدیدا فهمیدیم بابام فشار خون بالا داره 

تو یه هفته پنج بار خون دماغ شد و هر بار بیشتر از پنج دقیقه طول کشیده 😭

خیلی ضعیف شده 

الانم پلیپ بینیشو سوزونده دکتر و نمیتونه راحت نفس بکشه و خیلی اذیت میشه

براش چیا بگیریم ک مقوی باشه و برا فشارش ضرر نداشته باشه ؟

دکترش فقط گفت نمک و فلفل نخوره هیچی توضیح نداد 😢

زیاد تو گرما راه نره 

گریپ فروت بخوره 

خیار سبز هم فشا رو تنظیم میکنه 

نمک رو به صفر برسونید یا خیلی خیلی کمش کنید 

استرس نداشته باشه 

قرصاشو طبق تجویز پزشک بخوره 

حبوبات و آش هم خیلی مفیده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک فلفل ترشیجات اجیل میگیردخام باشه

میوه بخوره 

غذاهاش سرخ کردنی نباشه ابپز بخارپز کبابی

ابمیوه طبیعی بگیرید بدید

ان شاالله بحق امام حسین همه ی مریضاحالشون خوب بشه وهمچنین پدربزرگوارشما

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

تا زمانی که از بینیش خون بیاد خطر رفعه....با دارو کنترل فشار در منزل....پرهیز از نمک و رب گوجه صنعتی و میگو و همه چیزهایی که فشاررو بالا ببره یه سری دارو ها مثل استامینوفنهم فشارر بالا میبره هردارویی رو اول سرچ کنید بعد مصرف کنید حتی داروهای گیاهی مثلا دارچین فشار رو بالا میبره

طب اسلامی راهکارای خیلی راحت و خوبی واسه فشار بالا داره.

من همسرم فشارش همیشه رو ۱۶ بود الان الحمدالله رو ۱۲ یا۱۳ میره.

ضمنا نمک نباید قطع شه اونیکه باید قطع شه نمک صنعتیه بدن به نمک احتیاج داره اونم نمک دریاست.

ما که کلی نمک میخوریم 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
یعنی نمک دریا عیبی نداره؟

نه.ماکه میخوریم من نمکدونو میدم دست بچم خودش نمک میریزه رو خیار و بقیه خوردنی هاش میخوره.اینکه نمک حذف شه درست نیسن پس بدن نمک مورد نیازشو از کجا بیاره؟

نمک دریا عالیه عالی به شرطی که از جای معتبر خریداری بشه

عزیزم اگه میخوای لینک گرون درمان با طب اسلامی رو بدم میتونید سوال بپرسید راهکار میدن براتون

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠✅لینک کانال طب اسلامی در ت لگرام و ایتا👇@TebbeeslamiPractical❇️کانال گزارش درمانی👇 @Tebeslamidarmankarime✅گروه پرسش و پاسخ👇https://t.me/joinchat/I7SDSkAEgpJ5oMkqHNgEsg 🌹گروه پرسش و پاسخ در ایتا👇https://eitaa.com/joinchat/3772973076C9c9e32423f💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

چرا لینک ها آبی نشدن؟☹

تو ایتا یا تل گرام بزنید درمان با طب اسلامی براتون میاره 

مرسی عزیزم

خواهش میکنم واسه امتحان هم شده شرایط باباتونو توگروهشون بگید راهنمایی بخواین.من و تمام اطرافیانم نتیجه دیدیم.حیفه ادم بتونه با راهکارهای ساده درمان بشه و انجام نده🙏👌

ان شاالله باباتون همیشه سلامت باشن