2777
2789
عنوان

اونایی که رل دارن و میخوان ازدواج کنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 35 پست

حرف دل من. من فکر میکردم همه چیو بگم خیلی ب نفعمه. ولی تو یه بحث همون حرفارو کوبید تو سرم

جاو مامان بابام و مامان بابای خودش. کلی شرمنده شدم

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

بخدا فقط باعث کینه و دشمنی بیشتر میشه الان من نامزدم از خانوادم کینه به دل گرفته البته خداییش خانوادم خیلی بد برخورد کردن باهاش ولی خب حرفایی هم که من گفتم تاثیر داشت😞😞😞😞😞😞😞😞😞خداکنه دیگه زنده نباشم مشکلاتم خیلی سخته 

یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک درد و دل میکنم خودمو خالی میکنم ولی طوریم رفتار میکنم ک ی کلمم نظر نده..ی بار گفتم بابام اینکارو کرده و یچیزی گفت گفتم هر چیم باشه به تو ربطی نداره و نباید نظر بدی😂😂بدبخت دیگ هیچچی نمیگه

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍
رل با دوسپسر فرق داره؟

رل از کلمه ریلیشن شیپ میاد 

اشتباه تو ایران جا افتاده 

از بس همه به تقلید از خارجی ها وضعیت تاهل رو نوشتن:

in a relationship

و بعد به اختصار نوشتن in rel

حتی بعضیا دوتا L هم میذارن از رو بیسوادی

دیگه اینجوری شده که دوست پسر یا دوست دختر رو میگن رل! البته اشتباهه ولی جا افتاده

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
واقعا؟اخه من نامزدم میگه همه چیو بهم بگو و با من درد ودل کن

نکن حرفای شخصی رو نگو اگه درد دل میکنی عمومی حرف بزن تو از بعدا که خبر نداری سعی کن اگه حرفی داری فقط به خدا بزنی همیشه بزار نامزدت از نظر خانوادت و خانوادت از نظر نامزدت خوب باشن

یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹

من که گند زدم 😢

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

من از خانوادم به دوست پسرم نمیگم

از خودم میگم وقتی خیبی ناراحتم

بعد اونم از خودش و خانوادش میگه🙄

اما در کل درست‌میگی

من یه سری گفتم بابام خسیسه بم پول نمیده مدتی بعد پول داشتم اونم گفت بابات که خرجت نمیکرد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.