2777
2789

حستون چی بود؟

بعد از چه مدت کنار اومدید؟

هم اتاقیاتون خوب بودن؟

راضی بودید؟

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به وضع مالی نداره

ادم باید انعطاف پذیر باشه

اگه اونجا نتونی زندگی کنی هیچوقت نمیتونی از پس خودت بربیای

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
مجبورید کنار بیاید 😐یه جور میگی انگار با قوم مغول طرفی 😒

چه ربطی داره؟! از لحاظ امکانات رفاهی گفتم

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

یه ترم خوابگاه بعد خونه گرفتم.هم خوبه هم بد. بستگی داره که هم اتاقیات چه جور باشن. شاید خوشت بیاد بمونی. ولی من کلا دوس ندارم خوابگاه. حیلی درک بالایی میخاد هم اتاقیا من نداشتن. مثلا مریض بودم در حد مرگ اون هی کولر میزد یا میخاستم بخابم چراغ روشن میکردن. من دوس نداشتم. صبرمم زیاد نیست. تنهایی بهتره 

ربطی به وضع مالی نداره ادم باید انعطاف پذیر باشه اگه اونجا نتونی زندگی کنی هیچوقت نمیتونی از پس خو ...

از لحاظ امکانات رفاهی منظورمه

خونه همه چی فراهم بوده

همه چی عالی

خب بعضیا هستن خونشونم در حد خوابگاه بوده

برا اونا راحت تره

من یک ترم موندم بعدا خونه گرفت بابام..با برادرم همکلاسی بودیم تودانشگاه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
یه ترم خوابگاه بعد خونه گرفتم.هم خوبه هم بد. بستگی داره که هم اتاقیات چه جور باشن. شاید خوشت بیاد بم ...

خونه رو تنها گرفتی؟

من یک ترم موندم بعدا خونه گرفت بابام..با برادرم همکلاسی بودیم تودانشگاه

وای چقدر عالی

خونه هم با برادرت بودی؟

خونه رو تنها گرفتی؟

ما چند نفر بودیم رفتیم سوئیت های کنار هم گرفتیم. اینجوری هم هر کی تو سوئیت خودش مستقل بود همه چیمون جدا حموم آشپزخونه همه چی. هم اگه حوصلمون سر میرفت پیش هم جمع میشدیم. 

یه ترم رفتم نتونستم دووم بیارم گرخیددددددددم خونه گرفتم

خونه رو تنها گرفتی؟